3D Photo Camera ücretsiz!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
3D Photo Camera ücretsiz!

Arkadaşlar belki Store Deals uygulamasını kullananlarınız farketmiştir ama kullanmayan yada farkedemeyen arkadaşlar için haber olarak belirteyim dedim: Mağazanın ücretli uygulamalarından olan
3D Photo Camera kısa bir süre için ücretsiz!
Kaçırmayın.

3D Photo Camera, çektiğiniz iki fotoğrafı birleştirerek çabucak 3D fotoğraflar oluşturmanızı sağlayan bir kamera uygulamasıdır. Tabi bunu doğru olarak yapabilmeniz için uygulama ekranında size rehberlik edecek bilgiler bulunuyor. Eğer herşeyi doğru yapabilirseniz başarılı 3D sonuçlar alabilirsiniz. Çektiğiniz fotoğrafları görüntüleyip renkli anaglif, siyah-beyaz anaglif, stereogram gibi çeşitli formatlarda kaydedebilirsiniz., Anaglif modlarında fotoğrafı 3D olarak görebilmek için eliniz bir anaglif 3D gözlük olması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: csH, nanotex ve Web Designer

Web Designer

Web Designer

Üye
Haber için Teşekkürler abicim :good:

m542tf

m542tf

Üye
haber için teşekkürler:oke:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Teşekkürler :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

omerk88

omerk88

Üye
Teşekkürler haber için

n000k

n000k

Üye
Çok saol bilgi için :)
#..beyaz melegim L920..#

bozokluht

bozokluht

Üye
:tşk:

saynesim

saynesim

Üye
Teşekkürler eline sağlık

csH

csH

Üye
teşekkürler :D

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler paylaşım için ...

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
teşekkürler

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kardeş ben telefonu lumia 920 yi hocaya kaptırdım 1 aylık. şimdi linkte indir dedim ama ne yazıki uygulamayı telefonunuza şu anda gönderemiyoruz dedi. kapalı telefon ne yapmam lazım benim? :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeş ben telefonu lumia 920 yi hocaya kaptırdım 1 aylık. şimdi linkte indir dedim ama ne yazıki uygulamayı telefonunuza şu anda gönderemiyoruz dedi. kapalı telefon ne yapmam lazım benim? :(
Sorun olmaz, uygulama hesabında satınalınmış olarak kalır, telefonu açtığında ilgili uygulamayı tekrar ücretsiz yükleyebilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt