moscow89
Üye
-
Konu Sahibi
-
2. En basitinde burun kıvırdığımız iphone bu "3D zımbırtısı" olmadan gayet hızlı şekilde oyunu açıyor, ve oynattırıyor.(Bazılarımız 2000 lira vermeye değmez diyebilirler , saygı duyarım ama Nokia nın iddiası diğerlerinden farklı işe yarar bişi üretmiiş gibi "3D zımbırtısı" koyduk demesi!),
3 .Yine iphone ile kıyaslıcam (nokianın iphone segmentindeki tlf.nu N8 miş ya);iphone da en basidinden bir balık tutma oyununda oltayı oynatırken sensörlerin sınırını zorluyorsun; N8 de sensörü anca bilyeleri deliklere sokmaya çalışırken hakkıyla kullanabiliyorsun.
Allahtan varmis bide o zimbirtisi olmasa ne halt ederdik :P
3D Hızlandırıcı dediği, telefon 3 boyutlu grafikler için "Broadcomm BCM2727 GPU" (300 mhz hızında) kullanıyor. Güçlü bir GPU olmasına rağmen zayıf bir işlemci tarafından desteklendiği için GPU'nun gücü boşa gitti denebilir.
iPhone'dada "3D zımbırtısı" var. "PowerVR SGX535 GPU" (200 mhz hızında) kullanıyor (iPhone 4 & iPhone3gs te ortak).
o zımbırtı olmasaydı 720p video çekemez ve izleyemezdin arkadaşların dediği gibi java oyun oynarken bile telefon takılırdı sonra 12mp fotoğraflara bakamaz ve çekemezdin yani nokia cpu dan kısıp gpu(3D hızlandırıcı zımbırtısı) ya aktarma yapmış oluyor ki istersen bu zımbırtıya sahip olmayan cihazlarda nfs asphalt 6 dungeon hunter 2 vs. oyunları dene ne oluyor
o zımbırtı olmasaydı 720p video çekemez ve izleyemezdin arkadaşların dediği gibi java oyun oynarken bile telefon takılırdı sonra 12mp fotoğraflara bakamaz ve çekemezdin yani nokia cpu dan kısıp gpu(3D hızlandırıcı zımbırtısı) ya aktarma yapmış oluyor ki istersen bu zımbırtıya sahip olmayan cihazlarda nfs asphalt 6 dungeon hunter 2 vs. oyunları dene ne oluyor
O olmasaydı asphalt 5 i vs. ....... oynardık
olmayanlar nasıl oynatıyorhem de n8 gibi teklemeden
olmayanlar nasıl oynatıyorhem de n8 gibi teklemeden
5800'a asphalt6 kur sen bir, anlarsin farki
aynen yha bn 5800 ı ne aşk ile aldım nasıl aşık oldum sonra baktım oyun konusunda sıkıntılı kamerada gece sıkıntılı bide carl zeiss lens ile dedim tek aşkım kusuru olur telefonun hoperlor sesi flen derken aşk üzerine aşk aşk nezmn bitti n8 i ilk elime aldıqımda baktım s^3 e baktımhd oyunlara baktım gece gündüz çekimlere dedim telefon budur 9 ay sonra baktım c7 flen derken c6-01 çıktı baktım küçüklüqü şirinliqi ve n8deki performansı foto ve video çekimi otg si derken bn bu telefonu almalıyım ama 5800 dan nasıl kurtulurum dedim ama bir yandanda 5800 ı bırakamıyodum cfw ler flen birazda olsa bıraktırmıyodu taki ogün e kadr bir arabanın altında şarj çekişe çekişe ölmesi ondan tek hatıra hafıza kartı kaldı c6-01imde onuda ole yaşatıyom ve 5800 ilk çalıştıqım ve ilk kazandıqım para ile almıştım
5800 benim cebime bile sığmıyordu yaSıkışıp ekranı patlayacak diye korkuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?