3d gözlükler hakkında ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
3d gözlükler hakkında ...
3d tvlerin 2 tip gözlüğü bulunmakta pasif ve aktif olmak üzere...

Hangisini tercih etmeliyim.Aktif gözlükler pasiflere oranla daha pahalı piyasada bu aktif gözlüğün daha iyi olduğunu gösterir mi ?

Şimdiden yorum atanlara teşekkür ediyorum.

[COLOR=""][SIZE=""]aktif gözlüklerin pilli olduğunu pasiflerin ise normal gözlük olduğunu biliyorum yanlış değilse...[/SIZE][/COLOR]

Konu Sahibi
evet öylede farkları nedir bilen yok mu .s

Bende Samsung Smart Tv 3d var, aktif gözlük harika. Camlarinda Likit kristal var. Tavsiye ederim

hedhed

Üye
bilgim dahilinde söylüyorum : aktif gözlük 1080p gösteriyor pasif görüntü kalitesini biraz pksel düşürüp gösteriyor.
bende d6000 samsun aldığım zamanlar lg pasif gözlük çıkarmıştı cesaret edip almadım, keşke alsaydım ( anlıyacağı filimlerde okadar fark edmezsin 1080p le 1024 ün arasındaki farkı tavsiyem lg al hiç değilse bolca gözlüğün olur bende 2 adet aktif gözlük var başkada alamadım ya çocuk dışarda kalıyor ya da ben.) 2 gözlüğe daha ihtiyaç var.

- - - Eklendi - - -

bilgim dahilinde söylüyorum : aktif gözlük 1080p gösteriyor pasif görüntü kalitesini biraz pksel düşürüp gösteriyor.
bende d6000 samsun aldığım zamanlar lg pasif gözlük çıkarmıştı cesaret edip almadım, keşke alsaydım ( anlıyacağı filimlerde okadar fark edmezsin 1080p le 1024 ün arasındaki farkı tavsiyem lg al hiç değilse bolca gözlüğün olur bende 2 adet aktif gözlük var başkada alamadım ya çocuk dışarda kalıyor ya da ben.) 2 gözlüğe daha ihtiyaç var.

eRDiiL

Üye
pasif gozlugun aktif gozluge oranla gozleri yormadigi ve bas agrisi yapmadigi soyleniyor
ayrica 3 boyut kalitesi acisindan fark olmadigi soyleniyor ve fiyat farki gercekten dusunduruyor insani
bende samsung smart tv aldim memnunum ama tek bu noktadan dolayi acaba lg mi alsaydim diyorum

lg aktif gözlükler harika bence denenmesi gerek her tv ile uyumlu sorunsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...