3d gözlükler hakkında ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
3d gözlükler hakkında ...
3d tvlerin 2 tip gözlüğü bulunmakta pasif ve aktif olmak üzere...

Hangisini tercih etmeliyim.Aktif gözlükler pasiflere oranla daha pahalı piyasada bu aktif gözlüğün daha iyi olduğunu gösterir mi ?

Şimdiden yorum atanlara teşekkür ediyorum.:oke:

serkanoloji

serkanoloji

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]aktif gözlüklerin pilli olduğunu pasiflerin ise normal gözlük olduğunu biliyorum yanlış değilse...[/SIZE][/COLOR]

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
evet öylede farkları nedir bilen yok mu .s

freeman_07

Üye
Bende Samsung Smart Tv 3d var, aktif gözlük harika. Camlarinda Likit kristal var. Tavsiye ederim

hedhed

Üye
bilgim dahilinde söylüyorum : aktif gözlük 1080p gösteriyor pasif görüntü kalitesini biraz pksel düşürüp gösteriyor.
bende d6000 samsun aldığım zamanlar lg pasif gözlük çıkarmıştı cesaret edip almadım, keşke alsaydım ( anlıyacağı filimlerde okadar fark edmezsin 1080p le 1024 ün arasındaki farkı tavsiyem lg al hiç değilse bolca gözlüğün olur bende 2 adet aktif gözlük var başkada alamadım ya çocuk dışarda kalıyor ya da ben.) 2 gözlüğe daha ihtiyaç var. :)

- - - Eklendi - - -

bilgim dahilinde söylüyorum : aktif gözlük 1080p gösteriyor pasif görüntü kalitesini biraz pksel düşürüp gösteriyor.
bende d6000 samsun aldığım zamanlar lg pasif gözlük çıkarmıştı cesaret edip almadım, keşke alsaydım ( anlıyacağı filimlerde okadar fark edmezsin 1080p le 1024 ün arasındaki farkı tavsiyem lg al hiç değilse bolca gözlüğün olur bende 2 adet aktif gözlük var başkada alamadım ya çocuk dışarda kalıyor ya da ben.) 2 gözlüğe daha ihtiyaç var. :)

eRDiiL

eRDiiL

Üye
pasif gozlugun aktif gozluge oranla gozleri yormadigi ve bas agrisi yapmadigi soyleniyor
ayrica 3 boyut kalitesi acisindan fark olmadigi soyleniyor ve fiyat farki gercekten dusunduruyor insani
bende samsung smart tv aldim memnunum ama tek bu noktadan dolayi acaba lg mi alsaydim diyorum :)

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
lg aktif gözlükler harika bence denenmesi gerek her tv ile uyumlu sorunsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt