craiha1 Üye arkadaşlar telefonuma fifa 2007 indirmek istiyorum telefonum 6233 ona uygun oyun varmı????YARDIM
FerreT Üye Hakketen mükkemmel gözüküyor ama bence telefonunuzu böyle oyunlarla yıpratmayın sonuçta telefon
cnrokt Üye Konu Sahibi dantex00' Alıntı: Hakketen mükkemmel gözüküyor ama bence telefonunuzu böyle oyunlarla yıpratmayın sonuçta telefon Genişletmek için tıkla ... nokia ingiltere sayfasında n95 tanıtımında bu oyun kullanılıyor bütün mesaj yazan arkadaşlara teşekkürlerimle.
dantex00' Alıntı: Hakketen mükkemmel gözüküyor ama bence telefonunuzu böyle oyunlarla yıpratmayın sonuçta telefon Genişletmek için tıkla ... nokia ingiltere sayfasında n95 tanıtımında bu oyun kullanılıyor bütün mesaj yazan arkadaşlara teşekkürlerimle.
ozdi Üye saol kardeş paylaşım için bende bunu arıyordum :P --------------- Ekleme --------------- saol kardeş tamda ben bunu arıyordum --------------- Ekleme --------------- tşk --------------- Ekleme --------------- ama indiremedin yerini bulamadım :d maa
saol kardeş paylaşım için bende bunu arıyordum :P --------------- Ekleme --------------- saol kardeş tamda ben bunu arıyordum --------------- Ekleme --------------- tşk --------------- Ekleme --------------- ama indiremedin yerini bulamadım :d maa