3720 classic fan club

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdül21800

abdül21800

Üye
    Konu Sahibi
3720 classic fan club

Dünyanın en dayanıklı 3. telefonu 3720 classic IP-54 sertifikasına sahip.Su ve toz geçirmez telefon...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
hayırlı olsun arkadaşım fun ınız..:)

abdül21800

abdül21800

Üye
    Konu Sahibi
eywallah

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Bende bundan alacaktım fakat baktığım resimlerde tuşları çok çirkin gözüküyordu mesela 2 tuşunda bir büyük ABC var altında küçük abc yazmışlardı çok çirkin gözüküyordu . şimdi 6303 kullanıyorum . 3720 de 3.2 mp kamera olsaydı 6303ü satmayı düşünebilirdim fakat 6303de suya toza dayanikli olmasada oldukça dayanıklı . Fanınız hayırlı uğurlu olsun :P

abdül21800

abdül21800

Üye
    Konu Sahibi
bende ikisi arsında kalmıştım 3720 ye karar werdim.ayrıca resimler tasarım amaçlı olabilir bende 2 tuşunda öyle bir saçmalık yok normal bildiğin tuş takımı.ayrıca kamera 2 mp olabilir ancak 6303 sewiyesinde diyebilirim + özellikler olarak flaşı el feneri olarak kullanabiliyorsun ve de telefon hakkaten su geçirmiyor denedim şahsen.

karamasmk

karamasmk

Üye
hayırlı olsun

rapman

rapman

Üye
hayırlı olsun güzel bir telefon.

abdül21800

abdül21800

Üye
    Konu Sahibi
eyw

mehmet can der

Üye
arkadaşlar ben dün nokia 3720c Aldım...duvarkağıdı,saat temaları indirmek istiyorum ama hiç bi yerde yok bana yardımcı olurmusunuz??? çok acil...:(( maxicep'e güveniyorum!

cadde005

Üye
slm..bende nokia 3720 almayı düşünüyorumda flaşını merak ettim karanlıkta güzel çekim yapmanıza yararı oluyor mu?

mert41994

mert41994

Üye
Telefonun tam özelliklerini yazsanız :) meraklandim

onurock94

Üye
1 yil garantili, 3720 ikinci el ankara ici sifir ayarinda satiliktir. Fiyati elden tek fiyat 185tl dusunuyorum. Ciddi alici olursa fotograf cekip yollarim.

Maximum Game

Maximum Game

Üye
benim arkadaşımda var dehşet bir telefon ayrıca flash ışığını da el feneri olarak kullanabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt