3650 sistem hatası :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bboyfelix

Üye
    Konu Sahibi
3650 sistem hatası :(
arkadaşlar benim 3650 telefonuma digital font yükledim türkçe uyumlu sonra kapatıp açtım bi sorun yoktu 2 hafta sonra fontu değiştirmek için c: ye açtığım fonts isimli klasörün adını yazı yaptım ölece durdu kapatıp açtım eski fontu yerindeydi 1 hafta sonra arkadaşıma göstermek amacıyla yazı isimli klasörü tekrar Fonts yaptım ve FExplorer dan yeniden başlat dedim tel açıldı sistem hatası veriyo durmadan msj lara menüye rehbere hiçbirşeye girmiyor herşeye sistem hatası veriyo 7370 aracı ile 3 kere soft format attım hala aynı ?tek değişen sistem hatasını ingilizce söylüyor system error :( :agla yardımm lütfen napabilirm???

hafıza kartını biçimlendirsem card reader ile sorun çözülürmü ?

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Tel açılırken kalem tuşuna bas açılana kadar
Font klasörü C system e açmalıydın
haricen font yüklüyken *#7370# ile format atmıyor
kapalı iken arama + üç + yıldız ile birlikte format at düzelmesi gerek
hata raporu ise C nokia klasöründe txt dosyasıdır
karta format gerekli değil bence :oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşım bence hard format atacan.

bboyfelix

Üye
    Konu Sahibi
Tel açılırken kalem tuşuna bas açılana kadar
Font klasörü C system e açmalıydın
haricen font yüklüyken *#7370# ile format atmıyor
kapalı iken arama + üç + yıldız ile birlikte format at düzelmesi gerek
hata raporu ise C nokia klasöründe txt dosyasıdır
karta format gerekli değil bence :oke:

saol ama o format biçimleri 3650 de olmuyo ya da ben yapamadım :( fonts klasörü C system de zaten :( ne yapmam lazım:bilmem:

qwertycuma

qwertycuma

Üye
formattan sonra düzelmezzse forumda bi pro görmüştüm sistem hatası die arattır bulursun engelleyomuş öle hataları denemedim ama bi bak sen

bboyfelix

Üye
    Konu Sahibi
saol bakarım ama o programı çalıştırmak için telefonun açık olması gerekmez mi :karisti:

bboyfelix

Üye
    Konu Sahibi
ya bi kablo yardımı ile telefonun içini pc de görmek mümkün mü o kablo nerde bulunabilir 6600 ın kablosu ile aynımıdır ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
yüklediğiniz oyunlara dikkat etin bundan kaynaklanıyor..
format atamıyorsa yazılım yükleyeceksin
senin hatan yükledigin oyun bir frima yapımı deilmiş veya program
ve telefonuna ciddi zarar lar wermiş.

toprakumit

toprakumit

Üye
saol ama o format biçimleri 3650 de olmuyo ya da ben yapamadım :( fonts klasörü C system de zaten :( ne yapmam lazım:bilmem:

Arkadaşım bu format nokia telleri için geçerlidir... Senin telede olur... Bak yapacağın şey telefonu kapat. Teli kapattıktan sonra *>3>YES>Açma kapama düğmesine basılı tut telefon açsın kendini ama ellerini çekmiceksin hepsinin üzerinden... Tam açıldıktan sonra bırakabilirsin... Bak göreceksin sistem dosyaları geriye yüklenmiş şekilde olacak ;)

bboyfelix

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bu format nokia telleri için geçerlidir... Senin telede olur... Bak yapacağın şey telefonu kapat. Teli kapattıktan sonra *>3>YES>Açma kapama düğmesine basılı tut telefon açsın kendini ama ellerini çekmiceksin hepsinin üzerinden... Tam açıldıktan sonra bırakabilirsin... Bak göreceksin sistem dosyaları geriye yüklenmiş şekilde olacak ;)

ya 50 kere denedim yine olmadı hala aynı :(

bboyfelix

Üye
    Konu Sahibi
bi çare varmış o da flash attırmak attırıyım mı attırmayım mı yani bi zararı olurmu sorun çözülürmü 10 ytl imiş flash atmak :S yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt