Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3650 açılmıyor lütfen yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neoxe
Üye
Konu Sahibi
3650 açılmıyor lütfen yardım
mrb arkadaşlar 3650 telefonum war hiç br sorun yok kullanıyordum program resim dahi yoktu içinde ama teli akşam kapadım sabah açıcaktım hiç açılmıor şarj dahi almıyor neden dir bu yardım edebilecek birisi war mı lütfen
vollkan86
Üye
servis
DeLmIrA
Üye
usta senin yapabilecegin 2 şey war birincisi bataryanin telefonda bastigi ayaklari kontrol etmek yamulma falan warmi,ikinciside bataryanin kutuplarini güzelce bi temizlemek yinede bi tepki olmazsa servis yollari gorundu demektir
Exalans
Üye
dostum yelefon soğuk yerde kaldıysa şarj entegreleri yanmıştır tabi farklı sorunlarda olabilir
perfectlover
Üye
Sorunun yazılımsal olup olmadığına bakmak gerekir. 3650'nin nasıl formatlandığına dair bilgim yok. Önce bunu araştır ve hangi tuşlarla yapılıyorsa onu deneyerek formatlamayı dene. Telefon yine de açılmazsa servis yolu görünüyor sana.
Neoxe
Üye
Konu Sahibi
bende bataryay değen tellerden kaynaklanacağını tahmin ediyorum inş başka bir sorun çıkmaz telefonsuz kaldık :S yaa neyse ben yarın servise gideyim bi sorayım inş çok bişey tutmaz
Neoxe
Üye
Konu Sahibi
format hiç olmuor telefon hiç açılmıor formatı denedim ama tık yoq
arnoaldTR
Üye
bendede 3650 var yav banada olmustu bi kez hersetyi denedim sonunda servisss 50 kaat tutuyo formatlanmıs gelio tlfon
Neoxe
Üye
Konu Sahibi
40 kaat tuttu ama içime acısı oturdu neymish bea böle neyse yapıldı geçti artık