360x640 yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^Onur^

^Onur^

Üye
    Konu Sahibi
360x640 yardım...
Bugün bazı oyunlar indirdim gameloft gibi yapımcıların oyunu. Oyunlar tam ekran aslen ama telefona yükledigimde s60v3 oyunu yüklemisim gibi ekranın yarısında yön okları vb. tusları var oyun yarım ekran kalıyor ve yon tuslarını kullanamıyorum oyunu üst bolumden yönlendirebiliyorum yani alt taraf pasif kalıyo ama oyunu yarısını göremiyorum yakın zamanda fotograf yükleycem eger sorunu bilen varsa yardım edebilirmi?

stainless steel

stainless steel

Üye
telefonunla uyumlu değil telefonunla uyumluları indir

^Onur^

^Onur^

Üye
    Konu Sahibi
aslında s60v5 başlığı altındaydı oyunlar oyun telefonla uyumlu değil diye bir hatada almadım

xxdama

xxdama

Üye
uygulama yöneticisinden yüklediğin oyunun üzerine git. Seçeneklerden suit ayarlarına git. Ekran üstü klavyeyi kapalı yap. Artık tam erkan oldu

^Onur^

^Onur^

Üye
    Konu Sahibi
suit ayarlarına basınla uygulama yöneticisi:hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin diyo ama hiçbir şey açık degil :D telefonum gerizekalımı ?

^Onur^

^Onur^

Üye
    Konu Sahibi
suit ayarlarına giremiyorum ki :S

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
telefon hafızasını boşaltıp öyle gir süite

^Onur^

^Onur^

Üye
    Konu Sahibi
konuya ilgi gösteren herkese teşekkürler telefonu temizlemek uzun zaman alıcak sanırım işe yarar herkese tekrar teşekkürler

pasha14

pasha14

Üye
Sen .sis uzantılı dosyalar mı indirdin ? Yoksa .jar veya .jar olan dosyaları mı ? Gameloft büyük ihtimalle java oyun indirmissindir bu yüzden çıkar.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Telefonu formatla

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
telefonu formatla bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt