360x640 Ekranlı Telefonlar İçin Harika Temalar Tıkla Pişman Olma Tam 62 Adet[Tavsiye]

arkadaşım tşkler temalar için.. ben 1,8,10 temalarını indirdim kurdum ayarlardan temadan da seçtim sadece renk arka desen değişti ilk ana yüzdeki olan şekil aynı kaldı yani kısayollar ama temaları koyduğun resimdeki 10. htc temasınında ana yüzünde takvim setting vb şeyler var onları nasıl ana yüze yani ilk baştaki ekrana nasıl getireceğiz ????

Konu Sahibi
Öncelikle Rica Ederim...Onlar Sonradan Kurulan Programlar Temayı Yükleyince Kendiliğinden Gelmyiro Yani...Bu Programları Sitemizin S60 V5 uygulamalar bölümünde araştırsan bulabilirsin ama bunları yüklemek için telinin hackli olması gerekiyor...Umarım yArdımcı Olabilmişimdir...

arkadaşım tlfnum 5800 ve hackli istediğim programı kurabiliyorum ve bu temalarıda kurarken hiç bir sorunda almadım ama istediğim şey 1,8,10 daki tema görüntüsü gibi ana yüze takvim vb şeyleride getirmek istiyorum... bunu nasıl yapacam ???? forumda bir çok yere baktım göremedim.. linki verebilir misin???

Konu Sahibi
Buyur Kardeş Bu Programı Kullanabilirsin...http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ca-style-3-boyutlu-bekleme-ekrani-324966.html

klkemreq

Üye
ellerinize sağlık.... teşekkürler

HEMŞO bn indirdim tlfona yükledim kurdum ama bu kurulu tema nerde bi bulamadm yerini söylesn ii olur

Konu Sahibi
Rica Ederim...

--------------- Ekleme ---------------

Rica Ederim...

HEMŞO bn indirdim tlfona yükledim kurdum ama bu kurulu tema nerde bi bulamadm yerini söylesn ii olur
Menü > Ayarlar > Kişisel > Temalar > Genel Diyerek Ulaşabilirsin Kurmuş Olduğun Temalara...

sağolasın dostum ...
Rica Ederim...

qwdca

Üye
Peki bu hackli derken hackliden kastınız ne anlamadım da k.bakmayın :S

cep27

Üye
teşekürler arkadas super temalar var herkese tavsıye ederım

susmak1

Üye
güzelmiş eline sağlık

bisi sorcm bunlar hangi programla açılıo?