aykut2595
Üye
-
Konu Sahibi
-
slm arkadaşım!! umarım sorununa en kısa zamanda care bulunur garanti işlemine gelince hayır kimsenin gülme olasılığı yok bu ciddi bir durumda olabilir önemsizde burda önemli olan müşteri mennuniyeti senin sorununu mutlak cözmek zorundalar ikigünlük olsa bile!! cihazını yeni almışsın ve sorunu olduğundan moralini bozuyor ben n95 8gb ilk aldığım zaman (2 gün) farkettimki cihazın ekranında ölü piksel var ilk başlarda can sıkmasada ilerde devamlı gözüme carpar oldu özellikle video (dvd xdv divx) seyrederken yeşil ışık gibi parlıyordu 1.5 ay sonra garantide düzeltirdim sorun ne olursa olsun seninle ilgilenmek sorundalar iyi bayramlar dilerim !!yok arkadaşım hiç bir yükleme yapmadım hafıza kartı orjinal kendisininki üstünde gelen baska taktım gene yaptı bügün 2 gb lık aldım bi tane ondada aynı sorunla karsılastım arada sırada veriyor bu hatayı teknik bir hata olsa herzman yapar diye düsünüyorum bende hata olsa bastıgım tus yine aynı tus o kdar para verdik bide hataverdigi zaman delirtiyor beni garantiye göndersem gülerler 2 günlük telefonu gönderdik diyee
genelde böyle bir problem varmı bu cihazda yoksa tek sen deki cihazmı böle??
slm arkadaşım!! umarım sorununa en kısa zamanda care bulunur garanti işlemine gelince hayır kimsenin gülme olasılığı yok bu ciddi bir durumda olabilir önemsizde burda önemli olan müşteri mennuniyeti senin sorununu mutlak cözmek zorundalar ikigünlük olsa bile!! cihazını yeni almışsın ve sorunu olduğundan moralini bozuyor ben n95 8gb ilk aldığım zaman (2 gün) farkettimki cihazın ekranında ölü piksel var ilk başlarda can sıkmasada ilerde devamlı gözüme carpar oldu özellikle video (dvd xdv divx) seyrederken yeşil ışık gibi parlıyordu 1.5 ay sonra garantide düzeltirdim sorun ne olursa olsun seninle ilgilenmek sorundalar iyi bayramlar dilerim !!
dostum bence hiç uğraşma gönder servise yapsınlar.merak etme telefonda en ufak bir çizik bile olmuo garantide işini çok ii yapan eleman bunlar.ben göndermiştim eski telefonumu çok memnun kaldım yani
sürekli olmasada benm telefonda yapıo ole malesef :S şimdiki aklım olsa almazdm bunu ya
bn de almazdım aynn ama 1.5 sene oldu bnm bnde de aynı hatayı 4-5 defa fln vermiştir..bu durum, ya foto çekerkn hareket ettiriorsan ondan olur. ya da teli çok hızlı kullanmaktan olabilir..sürekli olmasada benm telefonda yapıo ole malesef :S şimdiki aklım olsa almazdm bunu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?