3600 slide kızak Sesi VE navigasYoN?

Sponsorlu Bağlantılar

AllForTurkey

Üye
    Konu Sahibi
3600 slide kızak Sesi VE navigasYoN?
merhaba arkadaslar.birkac gun once nokia 3600 slide aldim.
telefoncuda verdigim bir karar oldu e tabi hicbiseyi bilmiyodum almadan once.birde baktimki haritalar diye bisey var.navigasyon sistemiymis.benim cok isime geldi cunku cok istiyodum.
fakat bunu nasil yaparim ederim bilmiyorum.en cok kafaya taktigimda kontor gidermi ? bilen warsa yardimci olsun lutfen.
birde bu navigasyon sistemiyle baska bir telefonu takip edebilrmiyim?

bir diger sorumda bu telefon surgulu ve ben bir surgulu telefonda gormustum kızagı kaydırdıgımız zaman (acma,kapama) ses geliyordu.mesela yukari kaydirinca silah çekme sesi,asagi kaydirinca atesleme sesi gibi.
bu tur birsey yapmak istiyoum(silah çekme sesi olursa super olur) acaba programı flan warmi yardimci olabilirmisiniz arkadaslar ?

Not:ilk 2 sorum daha oncelikli

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar sorunlarıma yardim edicek bir arkadas yokmu yahU?
lutfen cevaplarinizi bekliyorm

• Beğen
Tepkiler: ferhat_topraak ve efsane1777

murat5432

murat5432

Üye
ilk yorum bndn olsun hi hi hi hi hi hi hi hi hi bu da benden saha oğlum

kartek

Üye
Tabiki kontörlü o haritaların yenilenmesi ve harita eklenmesi gerekiyor buda gprs bağlantısı demek baplantıda kontör demek

AllForTurkey

Üye
    Konu Sahibi
ama aveada gitmiyor :S

murat5432

murat5432

Üye
bi de istanbulda çekio

metintini

metintini

Üye
Sanırım sorun cevaplanmış ....

nackifer

Üye
kızak sesine cevap verilmemiş bu telefonda da kızak sesi ve kızağı kapatıp açtığında oynayan bir animasyon var ama bunu nasıl aktif edeceğiz kızak animasyonunu aktif et diye bir sey var ama animasyonla ses yüklü değil sanırım bu yüzden ses cıkmıyor yardım edecek kim var

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
arkadas 3600 kullanıyorum öyle bir ayar yok sadece temalara uyarlanmıs sesler var yane o sesleri temanın icine gömüyorlar sesli yane mega bt yüksek kaliteli temaların icinde olur degisik sesli. arastır bulursun kaliteli tema indir varsa var yoksa sansına bulursam link atarım sana

efsane1777

Üye
link yok

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Arkadşım Türkcell de Gidio Dier Oparotorleri bilmem !!

mertsaner

Üye
beyler ben 3600 kullanıyorum nokia sitesinden haritaları yenileye biliyosun ama önce pc ne nokia map loader programını kur.

--------------- Ekleme ---------------

sonra usbni le pc ne telefonu bağla para ödemeden indir. Köntör gidiyo diyenler bu işi bilmiyo

hergelekolixx

hergelekolixx

Üye
arkadaşım evet bu dediğini temanın içine gömüyorlar. her temada bulamazsın o kızak sesini. bazı temalarda bulursun. o temalardada farklı farklıdır. örneğin bnm silah sesi olarak bildiğim tam silah sesi deil ama ona bnzio. jokerin bir teması var belki bilirsin o temayı teline uyguladıqında kızak sesini açarsan şık şık gibi böle kılıç sesine bnzeyen bi ses çıkıo.. yardımcı olduysam ne mutlu bna baba...bn yeni üye olduqum için buraya program atmaı bilmiorum...istersen sna o jokerin temasını atabilirim.. ama buraya kopyalanmasını anlat:D:D:

selimbas

Üye
halil sende yorum yapmıssın buraya :D bende 3600 aldm bugün cok hosuma gitti sahsen ben kendm olrk :D:D

iskelet-

Üye
"kızak sesi" telefonun temasıyla alakalı birşey, tema hazırlarken seslerle ilgili bir bölüm var orada flip ile baylayan biryer var oraya istediğin efekti ekleye biliyorsun. Programın ismi "NOKİA S40 STUDİO 2.1. veya 2.2. ama bu programda şöyle bir prüz var 15 günlük deneme sürümü var. Hiç bir yerde limitsiz kullanımlı hali yok

fatih3886

Üye
eyv....

Üst Alt