najanaja
Üye
Najanaja abimizin kızları![]()
şimdi bida baktımda harbi çoğu hatunmuş
nasıl beğendinizmi bari 360x640 olabilir ama hepsi net ve kalitelidir haberiniz olsun 
Najanaja abimizin kızları![]()
nasıl beğendinizmi bari 360x640 olabilir ama hepsi net ve kalitelidir haberiniz olsun 
Duvar kağıdı yapınca küçük olmuyo mu fotolar yapamadım da
şimdi bida baktımda harbi çoğu hatunmuşnasıl beğendinizmi bari 360x640 olabilir ama hepsi net ve kalitelidir haberiniz olsun
![]()
resimler kalite zaten orası tartışılmaz eline sağlık güzel paket oldu
kusurabakma bu ara yoğunum konularada pek giremiyorum dağıldımresimler kalite zaten orası tartışılmaz eline sağlık güzel paket oldu
bundan sonra daha çoook yoğun olursun sen 
Abi son zamanlarda bana hitap eden duvar kağıtları baya arttı.Najanaja abi (artık adını öğrensek abi)sadece kadınları paylaşmadığın içinde teşekkür ederim.kadın olmayanların hepsini aldım
![]()
(bu arada Aydın memleketim oluyo
Aydın'ın karşısına bakarsanız şehir yazdığını görürsünüz
)rica ederim kardeşim bi kaç gündür çok güzel hd resimler indiriyodum hepsini kırpıp boyutlandırdım bu arada hiç kadın yok içlerinde
ve kesinlikle bence harika resimler belki kotam gelir die bekletiyodum konu açıp tek tek upload edecektim şimdi bi resim sitesine upload etsem hepsi büyükboy görünecek ve çok yer kaplayacak bu yüzden bekliyodum ama anlaşılan o ki daha çok bekleyecez hemen olmayacak o iş olmazsa eğer isterseniz yaren dede'de kabul ederse ona vereyim resimleri buraya eklesin yine.
aydın değilmiydikadınlara karşı neden böylesin can güzel yaratıklar bence ben seviyorum şahsen
![]()
yaratık mahlukat falan sewiyom dionda ezdin iyice ama 
eee moderatör olmak kolay deilbundan sonra daha çoook yoğun olursun sen
![]()

Abi son zamanlarda bana hitap eden duvar kağıtları baya arttı.Najanaja abi (artık adını öğrensek abi)sadece kadınları paylaşmadığın içinde teşekkür ederim.kadın olmayanların hepsini aldım
![]()
kadınlara karşı neden böylesin can güzel yaratıklar bence ben seviyorum şahsen 

dostum eklerız sorun değil sayısı yine 100 civarı ise ayrı bir sayfaya upload edeyim
ondan sonra vereyim ok.
bunları senin için ayarlamıştım paketten ayrı olarak buraya ekliyorum umarım beğenirsin 
yok deildiyaratık mahlukat falan sewiyom dionda ezdin iyice ama
![]()

hocam pardon ya şehir aydınmış ben isim sandım o mesajıda mobilden atmıştım görmedim benim aklımda da aydın diye kalmış![]()
![]()

muhabbet kuşu en sevdiğim hayvandır.hatta bende de var.eline sağlık abi hepsini aldım![]()

hocam pardon ya şehir aydınmış ben isim sandım o mesajıda mobilden atmıştım görmedim benim aklımda da aydın diye kalmış![]()
![]()
ben alıştım yani ister aydın deyin ister najanaja deyin farketmez benim için 
o yine iyi abimin aydınlı asker arkadaşı vardı soyadı aydındı aydınlı soyadı aydın adınıda aydın koymuşlar veda töreninde tezkere alırken çıktı aydın aydın aydın emret komutanım dedi yarılmıştık![]()
e kolaymış onun için benim halim nolsun iki tane isim bileşik iki kelimeden oluşan soyisim toplamda 20 harf 
zaten avatarından belli oluyo ondan senin için seçtim bikaç tane
- - - Eklendi - - -
önemli deil kardeş dedim ya bunu bikaç kişi diyo adımı aydın sanıyolarben alıştım yani ister aydın deyin ister najanaja deyin farketmez benim için
- - - Eklendi - - -
bu iyiymişe kolaymış onun için benim halim nolsun iki tane isim bileşik iki kelimeden oluşan soyisim toplamda 20 harf
![]()