avast
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dikkate alirim ama laptop alma ihtimalimde var o yuzden bir laptop bir masaustu secmeye calisiyorumKardeşim WD hdd derine Seagate almanı tavsiye ederim şuana kadar ne kadar wd aldıysam bozuldu bildiğin cin malı ucuz olmasının tek nedeni bu hem de Seagate en sessiz hddlerdir.
Nasipe seneye bende gitcem üniversite aynı fiyat aralığında bende seçiyorum.aynen bende laptop mu masaüstünü diye kararsızım.Arada toparlıyorum sistem.Bende seçtiklerimi paylasırım burdaDikkate alirim ama laptop alma ihtimalimde var o yuzden bir laptop bir masaustu secmeye calisiyorum
Hayırlı olsun.Güle güle kullan.HDD yokmuBenim sistem
AMD Fx x8 8350 4.5 GHZ (OC)
M5A99FX PRO
CORSAİR VENGEANCE PRO 1866mhz c9 16gb RAM
MSI gtx 960 gaming 2g 100Million edition (arka plakası var %5 daha serin)
Zalman z11plus
Zalman GLX 80plus 700watt
Samsung 840evo 120gb SSD (550mb/s okuma 530mb/s yazma)
Zalman stg1 termal macun
CM Hyper tx3 evo soğutucu
Bana 3600 TL ye maal oldu
Eve cikacagim ben universitede bu 2. Senem tekrar hazirlaniyordum az kaldi diye bakayim dedim lakin eve ciksam bile arkadaslar olacagi icin laptop daha ozel gibi geldiNasipe seneye bende gitcem üniversite aynı fiyat aralığında bende seçiyorum.aynen bende laptop mu masaüstünü diye kararsızım.Arada toparlıyorum sistem.Bende seçtiklerimi paylasırım burda
var ama önceden kalma vardıHayırlı olsun.Güle güle kullan.HDD yokmu
Takip cikariliyo istedigin monster msi kasa alirsan tulpar t7 v2.6.1 gtx 970m gpu degistirebiliyosun islemci degistirebiliyosun ram ssdi msata eklemek garantiyi bozmuyorÖylede iste laptop da istediğini takip cikaramiyosun ve laptopa verdiğin parayla masaüstü toplasan 4 kati oluyor yaklasik+ısınma+küçük ekran...
Orası istisna ama parasıda güzelTakip cikariliyo istedigin monster msi kasa alirsan tulpar t7 v2.6.1 gtx 970m gpu degistirebiliyosun islemci degistirebiliyosun ram ssdi msata eklemek garantiyi bozmuyor
3800 lira bu topladigimiz kasalarda 3500 4000 bandinda zaten iste laptop olup ozel olmasimi yoksa masaustumuOrası istisna ama parasıda güzel
5. Nesil onerin neOrtalama İ5 5.Nesil DDR3 8 GB RAM 256 Bit Ekran Kartı 1 TB HDD + 120 GB SSD 400 TLye Kadarda Power+Kasa Desen Napti
3 4 MilyarÇok Rahat İyi Bir PC Toplarsın Ekran Kartını Dirext 12 Almaya Dikkat Et Benden Söylemesi HDD 170 TL 1 TB Seagate Bir Tanede SSD Al 120 GB 170 TL Cıvarı Etti 350 TL SSD Muhakkak AL Birde Power 600 700 W Olsun Ekran Kartı Nvidia Derim Ama Yinede Sen Bilirsin RAMLeri Kington Harici Ne Alırsan Al Voltları Düşük Olsun Hızlarıda Yüksek Olsun Başkada Bişey Yok Heralde İşlemcide 5.Nesil Olsun Muhakkak
5. nesil broadwell3800 lira bu topladigimiz kasalarda 3500 4000 bandinda zaten iste laptop olup ozel olmasimi yoksa masaustumu
5. Nesil onerin ne
5. nesil broadwell
daha çıkmadı
eğer haswell-e den bahsediyorsanır hepsi i7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?