Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-34 SNE 58- Çalınan arabamız...Görenler lütfen buraya !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
-34 SNE 58- Çalınan arabamız...Görenler lütfen buraya !
Arkadaşlar tam bir yıl önce dedemin çalınan arabası;
Beyaz 94 model şahin.Arabayı yada plakayı görenler insaniyet namına bana özel mesaj yada bu konudan ulaşın lütfen...
zibidi39
Üye
gecmıs olsun kardesım eger buralarda gorurusem haberın olucaktır merak etme
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür ederim dostum...Bir yıldır ses yok ama inşallah bulunur.
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Geçmiş olsun. İnşallah bulunur.
EroL
Emekli Yönetici
inşallah bulunur ama araba şahin yani bütün olarak fazla bir değeri yok. parça olarak daha fazla değer kazanacağı için biraz içini karartabilirin
kardeş geçmiş olsun yanlız aradan bir yıl geçmiş çalanlar hala o pilakayla gezeceklerinimi dusunuyorsun bulundugum yerde dikkat ederim bana soracak olursan istanbuldan dısarı cıkmamıştır ama tek parça halinde degildir
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
Biz de öyle tahmin ediyoruzda işte plaka falan bulunursa diye benim bi umudum var
Symbiont
Üye
Geçmmiş Olsun İnşallah bulunur araba arabadır o da iş görür buda yani ha şahin ha ferrari
Marchegiani
Üye
İstanbulun hangi ilçesindensin?
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Kardeş 1 yıl geçmiş çok çok zor
parçalamışlardır diycem ama 94 şahinin neyini parçalasınlar..
İnşallah bulunur diyeyim ohalde
..:|By_NeFReTª58|:..
Üye
geçmiş olsun ben bulursam plakayı alırım gerisini size veririm plakada 58 var yani sivas
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
Güngören.neden sordun?
aygen34
Üye
ahmet slm kardesım ılk once gecmıs olsun ıns arabanı bulmussundur dıye baslayım ege bulamadıysan da bıraz daha bılgın lazım mesela en son nerdeydı rengı vs gıbı bıraz cevrem vardır elımden gelenı yapmaya calısacagım
Arkadaşlar tam bir yıl önce dedemin çalınan arabası; Beyaz 94 model şahin.Arabayı yada plakayı görenler insaniyet namına bana özel mesaj yada bu konudan ulaşın lütfen...