3300 nasıl bır cıhaz kullananlar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metin21

metin21

Üye
    Konu Sahibi
3300 nasıl bır cıhaz kullananlar yardım
arkadaslar ben artık yuksek rakamlar vermekten bıktım telefonlara :off: dusunuorumda bıtane 3300 alıım radyosu mpe caları herseyı war ama ses cıkısı nasıl n-gage kadar kalıtelımı yada bana onerebılecegınız bı cıhaz varmı bırazda aklımda 7610 al dıe bı seytan durtusu var YARDIM EDIN BANA

aTTra

Üye
Ben sana N-Gage al derim. Şuna bir bak

Hem Stereo MP3, Hem Stereo Radyo, hemde N-Gage oyunları ayrıca Symbian işletim sistemi, daha ne olsun?

Birde şuna bak.

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
wala ben kulandım biliyorum sadece mp3 radyo ıcın ıdeal fazlasını bekleme zaten bide cıkısları n-gage kadar kuvvetlı dııl :( sonuc olarak bencede n-gage daha mantıklı bende gecıs yaptım ;;)

jackjack

jackjack

Üye
bence de ngage

metintekin

Üye
n-gage daha iyi bir seçim olacaktır.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Bence eksiklikleri camerası ve 262.000 ekranı olmaması ekran yetersiz gibi qeLior bana ya oyun ve mp3 için çok güzel .

metin21

metin21

Üye
    Konu Sahibi
walla dusundumde n-gage yerıne onu aratmayacak 7710 aldım artı bıde kelepır temız 1 tane 8910 buldum onuda aldım kullanıom mannak guzel walla 8910 telefonun babası

ibonline

ibonline

Üye
3300 cift sııfır nerdeyse piyasa yok denecek kadar bencede n-gage al qd yede girme derim

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
ibonline kardes sanırım okumadan cvp yazdın br üst msj a bakarmısın...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Originally posted by metin21@Oct 10 2005, 12:28 AM
walla dusundumde n-gage yerıne onu aratmayacak 7710 aldım artı bıde kelepır temız 1 tane 8910 buldum onuda aldım kullanıom mannak guzel walla 8910 telefonun babası
[post=187821]Quoted post[/post]​

Hayırlı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt