3300 Arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__Midas__

__Midas__

Üye
    Konu Sahibi
3300 Arıyorum
kardeşim için arıyorum samsunda bulamadım belki burda satan vardır bir sorayım dedim varmı 3300 olupta satmayı düşünen...

bynedim

bynedim

Üye
İlanınıza p.m. ile cevap verdim, kısa zamanda bahsettiğim şekilde bana ulaşırsanız sevinirim..

barabelli

barabelli

Üye
fıyatı falan burayada yazarsanız bızde bılgılenmıs oluruz saygılar

kikaksk

kikaksk

Üye
bi ara bendecok aramıştım izmirde ama bulamamıştım su anda herhalde hiç kalmamıştır...

bynedim

bynedim

Üye
Ben izmirdeyim arkadaşlar, ve de ilgilenenler için 13 ay daha garantisi bulunan Full orjinal kutu ve aksesuarlı Nokia 3300'ımı satıyorum..

Çok temiz, hasar tamir görmemiş ve de lacivert renkte bir cihaz. Kapakları değişebiliyor. MP3 Player'ı çok kaliteli ve de radyo ile ses çıkışıda gerçekten çok güzel. Bataryası mp3 dinlememe rağmen gayet uzun süre dayanıyor.. 1 gb MMC destekliyor..

Paket içeriği şu şekilde; NOKIA 3300+Orjinal Batarya+ACP-12 Hızlı Şarj ünitesi+Nokia stereo kulaklık+64MB Nokia MMC+256MB FLY MMC+ses kayıt kablosu+USB bağlantı kablosu+Gerekli program vs. içeren cd'si+Tarihli kaşeli garanti belgesi+Kullanım kılavuzu ve diğer belgeler+Kutusu.

Paket içeriğinde de gördüğünüz gibi 64MB Nokia MMC'nin yanında ek olarak 256MB FLY MMC veriyorum, bu şekilde daha sonra masraf olmadan mp3 depolayıp dinleyebilirsiniz..

Resimlerini görmek için ve de alıcıysanız bana msn, mail veya sms ile ulaşın..

mail, msn: [email protected]
sms: 0535 254 71 86

Not: İlanı açan arkadaşın önceliği vardır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt