32lw579 modeli hakkında bilgi almak istiyorum cok acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bil-Es

Üye
    Konu Sahibi
32lw579 modeli hakkında bilgi almak istiyorum cok acil
Ben bu modeli araştırdım. Bu modeli kullanan arkadaşlar var ise lütfen yorum yapsınlar.

1. Bu model 100 hz mi yoksa 600 hz mi
  2. 600 hz in önünde MCI yazıyor.MCI ne demek
  3. bu modelin içerisinde uydu alıcısı var deniyor . Varsa nasıl br yayın alıyorsunuz
  4. Aynı zamanda izleme mesafem 2 metrekare size 32 " yeterli olurmu

Bu konularda bilgi verirseniz cok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim

---------- Eklendi @ 18:35:11 ---------- Yazıldı @ 18:04:42 ----------

Model hakkında yorum yapacak kimse yok mu ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Öncelikle Merhaba büyüğüm :) Elimden geldiği kadar bilgim dahilinde aydınlatmaya çalışırım şöyle ki:

İlk sorunun cevabı 100 Hz değil 600 Hz :) Hz olayına açıklık getirmek gerekirse; Hz Tv lerin ekrandaki saniyede ki yineleme sayısıdır sonucu gözü yormaz ve görüntüler daha serin olarak daha doğal bir görüntü oluşturur.

İkinci sorunun cevabı ise 600 Hz ve MCI yazarsa artı olarak düşün ki bu çok iyi bi şey :) MCI ne demek: Açılımı Motion Clarity Index olan anlamı en iyi hareketli görüntü çözünürlüğünü ve yüksek kare hızını belgeleyen göstergedir. LG'nin detaylı arkaplan taraması, gelişmiş local dimming teknolojisi ve XD motoru, geliştirilmiş netlik ve hızlı görüntülerin gerçekçiliğini sağlıyor.

Üçüncü sorunun yanıtı ise gayet basit nasıl ki normal uydudan yayın alıyosanız farksız bir şekilde ondanda aynı kalitede alırsınız ;)

Dördüncü soruya yardımcı olamayacağım üzgünüm maalesef
:oke:

Model gayet güzel alınası bir modeldir özellikleri her yönüyle yeterli olucaktır :)

Bil-Es

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle beni aydınlattığın için teşekkür ederim küçüğüm :) Bu cihazı almaya karar verdik . Peki bu ürünü almak istersem en uygun ne kadara bulabilrim beni bu konuda da aydınlatmanı istersem cok mu olurum . Aslında ben bir yerden buldum ama fiyatı iyimi bilemiyorum
yardımların bekliyorum küçüğüm:)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Estağfurullah Niye çok olasın şöyle söyleyebilirim abla :) Almayı düşündüğünüz yeri araştırdım zaten başka yerde gözükmüyor nette anca Lg bayileri bulabilirseniz yakınınızda ordan bakabilirsiniz nasıl bir tv diye. Lg bayilerinde daha pahalıdır diye tahmin ediyorum ama herhangi bir kampanya yapmazsalar :) Fiyatı ideal, Sitenin yorumlarını okudum gayet memnun kullanıcılar ki bu site Plas Elektronik diye bir firmayı alt yapı olarak kullanıyorlar onlar gelip takıyorlar yardımcı oluyorlar tam emin olmak için güvenilirlik açısından onlarlada iletişime geçebilirsin hatta sitesini de verebilirim iletişim bölümüne tıklarsanız telefonları mevcuttur :oke:

Bil-Es

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi firma ile görüştüm Benimevim ile . Ürün ellerinde varmış ve aynı gün kargo ile gönderebiliyorlarmış . Ürünün kim kuracak dedim ithalatçısı kim dedim . Dediğin gibi Plas elektronik diye bir ihtalatcıdan alınıyormuş dedi. Garanti şartların sordum . Ürün 2 yıl sanayi bakanlığı tarafından onaylı bir şekilde garantiliyor . bütün illerde servisleri varmış . Trt bandrölünü de sordum o da mevcutmuş . Yani sipariş vermemi engelleyecek bir soru kalmadı benim aklımda açıkcası servis gelip kurulumunu da yapıyormuş . Duvara askı aparatı ve 7 adet gözlük hediyesi de var . Bide ben bu ürünü babam için alıyorum Ankara ya göndereceğim . Orayada ücretsiz kargo ile gönderiyorlar . Açıkcası müşteri temsilcisi ben daha leb demeden anlıyordu . Çok nazik bir şekilde tüm sorularıma yanıt verdi . Ürünü birazdan sipariş vereceğim . İnş herhangi bir sorun ile karşılaşmam..

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
İnşallah hayırlı olsun şimdiden :)

Bil-Es

Üye
    Konu Sahibi
siparişimi verdim . Teşekkür ederim kardeşim sağolasın :) dediğin gibi inş hayırlı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt