32c6000 samsung led tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gigabaytman

gigabaytman

Üye
    Konu Sahibi
32c6000 samsung led tv
32C6000 MODELİNİ MAĞAZADA BİZZAT GÖRME ŞANSIM OLDU, SAMSUNG UN YENİ MODELİYMİŞ VE USB ÜZERİNDEN İZLENİLEN HİGH DEFİNATİON DTS SESLERİNİ ÇÖZEBİLİYORMUŞ, ÇOK İYİ BİR OLAY HARİCİ BİR MEDİA OYNATICI ALMAM GEREKMİYOR HERHALDE, GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÇOK İYİ PARLAK BİR EKRANI VAR VE RENKLER ÇOK CANLI, MUTLAKA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, ALAN VEYA DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VARSA GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞABİLİRMİ ACABA, BEN BİRAZ İNCELEDİM AŞAĞIDAKİ LİNKTE ÇOK UYGUN FİYATLAR VAR DÜŞÜNENLER GÖZ ATABİLİR

PANEL EKRAN BOYUTU 32"(82cm) Ekran Genişliği KONTRAST Mega Kontrast PANEL Ultra Clear Panel ÇÖZÜNÜRLÜK ÇÖZÜNÜRLÜK 1920x1080 Çözünürlük GİRİŞ-ÇIKIŞ TERMİNALLERİ HDMI 4 PC GİRİŞİ Var Cl+ SLOT (PAY-TV READY) Var SCART GİRİŞİ Var USB GİRİŞ VAR (2 Adet) ETHERNET Var KOMPONENT Var USB 2.0 Mpeg-4 AVC, Mpeg-1, MPEG-2, MPEG-4, Jpeg, Mp3, DivX, Mkv, DivX 6.0 KOMPOZIT Var DVI GİRİŞİ Var EXTRA ÖZELLİKLER RESİM GÖSTERİM HIZI 100HZ TELETEXT Var DVB-T VAR YÜKSEK KALİTE YAYIN HD PICTURE-IN-PICTURE Var Anynet + (HDMI ™-CEC) Var OYUN MODU Var SES ÖZELLİKLERİ SRS TRUSURROUND Var DTS™ Var HOPARLÖR 2x10 W DOLBY® DIGITAL PLUS Var SES MODU Var ENERJİ-AĞIRLIK-BOYUT ELEKTRİK TÜKETİMİ (ÇALIŞIRKEN) 120 W

voltonero

Üye
Samsung’un akıllı ve stil sahibi LCD TV’leri keskin detaylar ve pürüzsüz görüntüler sunuyor.
Üstelik Samsung’a özel kristal tasarımlarıyla.

HyperReal Engine
Wide Color Enhancer Plus
100HZ MotionPlus
Ultra Clear Panel
All Share (DLNA Desteği)
10WX2 Ses Çıkış Gücü
Dolby Digital Plus
Dolby Pulse
SRS TheaterSound
Anynet+
USB 2.0 Movie
BD Wise
4xHDMI
Ethernet(LAN)
Slim Kristal Tasarım
Dönebilen Ayak

arshavin77

Üye
Tüm Samsung C serilerinde olduğu gibi usb üzerinden divx,mkv ve birçok film formatını destekleyebiliyor. Ayrıca fotoğraf ve mp3 desteğide mevcut. Kontrast oranını mega kontrast olarak açıklıyor Samsung ama tahminen 30000000:1 ya da daha üst bir değer olduğunu düşünüyorum.

WANTED1516

Üye
Göze hitab eden marka samsungun en yeni modellerinin başlangıcında olan c6000 kasa tasarımı ve görüntü mühendisliği ön planda tercih sebebi...

gokaybjkkk

Üye
100 hz mega kontrast değerine sahip hd bir led tvdir. usbden divx mkv desteği mevcuttur.tasarım olarak cok basarılı bır urundur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt