3230 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

medicus07

Üye
    Konu Sahibi
3230 Yardım
Arkadaslar 2 ay once bı 3230 aldım genpadan Neyse bataryası oyun muzık fılan dınlemezsem sadece konususam 1 bucuk bılemedın 2 gun gıdıyor vede oyun oynarsam ancak 1 gun Hadı dedım ılk bataryayı ıyı acamadım burda bır arkadasın yazdıgı gıbı yenı orgınal bnatarya aldım 3-4 kere kapalı 12 saat sarj ettım oda 1-1,5 gun gıdıyor Hergun sarj etmekten telefonu atmak ıstıyor ınsan.Bir bilgisi olan varsa yardımlarını beklıyorum
Ha bu arada ekranın ısıgı acıkken bır zzzz dıye sey gelıyor ekran ısıgı kapalıyken ses kesılıyor bu normal bır sey mı Birde kullanılan programlar batarya tuketımı konusunda bır etkısı varmı*

spook

spook

Üye
kardeşim 3230 larda bu sorun her telefonda var telefonun en fazla bataryası 3 gun gıdıyor
Şimdi telefon ayarlarına gir oradan ekran ışıgını kıs fazlası kar deildir zarardır...
telefonundaki sesde normal bende de var aynısı florasan gibi ışık cıkartıyo bırakta o kadarcıkta ses cıksın

Gokhan43

Gokhan43

Üye
<div class='quotetop'>(medicus07 &#064; Jan 25 2006, 03&#58;04 PM) [post=262944]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaslar 2 ay once bı 3230 aldım genpadan Neyse bataryası oyun muzık fılan dınlemezsem sadece konususam 1 bucuk bılemedın 2 gun gıdıyor vede oyun oynarsam ancak 1 gun Hadı dedım ılk bataryayı ıyı acamadım burda bır arkadasın yazdıgı gıbı yenı orgınal bnatarya aldım 3-4 kere kapalı 12 saat sarj ettım oda 1-1,5 gun gıdıyor Hergun sarj etmekten telefonu atmak ıstıyor ınsan.Bir bilgisi olan varsa yardımlarını beklıyorum
Ha bu arada ekranın ısıgı acıkken bır zzzz dıye sey gelıyor ekran ısıgı kapalıyken ses kesılıyor bu normal bır sey mı Birde kullanılan programlar batarya tuketımı konusunda bır etkısı varmı*
[/b][/quote]

İlk sorun telefondan kaynaklanmıyor , Symbian OS İşletim Sistemi olduğu için bu 7610 , 6600 , 3230 vs. hepsinde az gider şarj ama 3230&#39;un bataryası da BL-5B old. için daha kötü.

Ekran ışığı 7610&#39;da da öyle , orta seviyede zzzz ses geliyor ama zararı yok

cumcum23

Üye
ewet az gidio şarj

ama neetcen symbianların hepsi ööle arkadaşımda 6260 war hergün şarja takıyo berbat bişey

medicus07

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar icım nasıl rahatladı valla delı oluyordum bır sorun mu var dıye bırs ey daha soruyum nokia nın orjınal saj cıhazları 850 veya 900 mAh ama bazı yan sanayı urunlerının uzerınde gordum 4000 5000 fılan yazıyor aynı sarjlı pıllerdekı gıbı bır hadıse yanı surenın uzun olması ıse yarar mı derseınız gayet mantıklı ama deneyen var mı

spook

spook

Üye
arkadaşım hızlı sarj hiç bir zaman iyi deildir bu iş bataryayı şoklamaya benzer sen en iyisi orjinalini kullan ne verdiyseler onu yani

halitkin

halitkin

Üye
yan sanayi ürün kullanma derim.patlama ihtimali var.

iOS Developer

iOS Developer

Üye
3230 un probleri oldugu kadar kullanışlı oldugu yonleride var bardağa dolu tarafından baq... )

swedeniz

swedeniz

Üye
<div class='quotetop'>(xmen &#064; Feb 1 2006, 04&#58;17 AM) [post=268524]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
3230 un probleri oldugu kadar kullanışlı oldugu yonleride var bardağa dolu tarafından baq... )
[/b][/quote]
ama herzaman da bardağa dolu taraftan bakmak fayda etmez

RockFord Fosgate

Üye
burada bardagın dolu tarafı yokki:)))))3230 kesınlıkle kotu bı telefon&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt