3230 Hafıza Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suluman

Üye
    Konu Sahibi
3230 Hafıza Yardım
arkadaşlar 3230 telefonum var ve ben gelen mesajların hafızasını hafıza kartı olarak seçmek istiyorum ama öyle bir seçenek bulamadım mesaj ayarlarında.ne yapmam gerekir?bana yardımcı olursanız sevinirim.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Böyle onlarca topic açıldı , arama yapsaydınız keşke

suluman

Üye
    Konu Sahibi
zaten bunu yazmadan önce arama yaptım ama bulamadım.eğer bilyorsan yardımcı olurmusun?

gknky

gknky

Üye
msjlara gir
şeçenek de
ayarlar de
diğer de
kullanılan hafızayı deiştir

suluman

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(gknky &#064; Jan 28 2006, 01&#58;43 PM) [post=265631]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
msjlara gir
şeçenek de
ayarlar de
diğer de
kullanılan hafızayı deiştir
[/b][/quote]
onu yapmaya çalıştım ama ayarlar/diğer bölümünde hafıza değiştirme seçeneği yok.6600 daki gibi değil yani.başka ne yapabilirim?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
MsvDriveE programını telefona yükleyin. O programla değiştirebilirsiniz.

MsvDriveE programını &#39;Dosyalar > Sistem Araçları Uygulamaları&#39; bölümünden indirebilirsiniz.

suluman

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 28 2006, 02&#58;21 PM) [post=265659]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
MsvDriveE programını telefona yükleyin. O programla değiştirebilirsiniz.

MsvDriveE programını &#39;Dosyalar > Sistem Araçları Uygulamaları&#39; bölümünden indirebilirsiniz.
[/b][/quote]
o programı indirdim yükledim açılmıyor.bir sorun var herhalde &#39;uygulama kapandı&#39; diyo açılırken.başka bir program var mı acaba.teşekkür ederim

Gokhan43

Gokhan43

Üye
O programı 1 kez çalıştırın ve mesjaalr MMC olarak kaydelsin.

Eğer 1 kereden sonra tekrar açmaya başladığınızda hata verecektir.

Sadece 1 kez çalıştıracaksınız

suluman

Üye
    Konu Sahibi
tamam.çok teşekkür ederim yardımınız için

olgun-aga

Üye
arkadaşlar 3230 telefonum var ve ben gelen mesajların hafızasını hafıza kartı olarak seçmek istiyorum ama öyle bir seçenek bulamadım mesaj ayarlarında.ne yapmam gerekir?bana yardımcı olursanız sevinirim acilen lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt