3230 ' a sis dosyalarını yükleyemiyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sguler

Üye
    Konu Sahibi
3230 ' a sis dosyalarını yükleyemiyorum !
3230 'a sis dosyaları yükleyemiyorum .uygulama yükleyicisi dosya biçimini desteklemiyor , uyarısını veriyor . jar ve java dosyalarında sorun olmuyor. yardım ederseniz sevinirim..

MagNum

MagNum

Üye
3230 Symbian sistemini kuLLanmaktadır Sis dosyaLarını çaLıştırmaı gerekir..

eğer attığın zaman sis dosyasını siLmişsen bir dosya yükLeyicisi yardımıyla .sis uzantısını tekrar ekLemeyi dene

eğer oLmuyorsa attığın dosyanın sis oLduğuna emin oL ;)

axulu

Üye
o sorun bendede vardi hallettim bendeki n70 jar larda problem yaratmiyordu ama sis lerde dosya biçimi desteklemiyor ve yukleme guvenlik gerekcesi ile iptal ediyordu
Kardes ben hallettim o konuyu ama maalesef cep telimde turkce dil yok fransa dayim
Forumda yazarsam resimli anlatim yapmam lazim ama dil sorunu oldugundan dolayi msn adresimi veriyorum ordan tarif ederim adresim
[email protected]

online oldugum zaman bana nokia için di dersin kimin ne oldugunu bilemem malum kolay gelsin baska ayni dertten muzdarip olan varsa onlarada elimden geldigi kadar yardim ederim ama
turkce olarak resimli anlatim lazim ki bu konu henuz yeni oldugundan 3 gece forum forum gezdim bulamadim maalesef
selametle

my_erbey

my_erbey

Üye
çünkü daha önce 32 mblik hafıza kartında vardır güvenlik dolayısıyla yapmıyor format at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt