Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
320 x 480 ekran boyutunda java uygulamalar
Sponsorlu Bağlantılar
themky
Üye
Konu Sahibi
320 x 480 ekran boyutunda java uygulamalar
Arkadaşlar Meyzu M9 telefon kullanıcısıyım ve ekran çözünürlüğü 320x480 gibi bir boyutta. JAVA destekliyor ama 320x480 Java bulmak çok zor hatta ben bulamadım. Bu yüzde MaxiCEP'e başvurdum. Lütfen yardım arkadaşlar....
Odysseus
Üye
Benim açtığım bir konu vardı. Oradaki oyunları denediniz mi ?.
themky
Üye
Konu Sahibi
arkadaşım konunda 240x320 ekran boyutlarında var ve ben 320x480 arıyorum..
Arkadaşlar Meyzu M9 telefon kullanıcısıyım ve ekran çözünürlüğü 320x480 gibi bir boyutta. JAVA destekliyor ama 320x480 Java bulmak çok zor hatta ben bulamadım. Bu yüzde MaxiCEP'e başvurdum. Lütfen yardım arkadaşlar....
Arkadaşım benimde aynı telefondan var ama bende oyun bulamıom yha nedir bu çin malı telefonlardan çektiğimiz bizim
furkantel
Üye
java destekli ise kolay bulursunu oyun ama java destrekli değillseçok zorr
sexy_devil06
Üye
Merhaba Bende rasasi m9 kullanıcısıyım fakat oyun ve program konusununda gerçek zor bulunan bir ekran boyutu var.
muradım71
Üye
Arkadaş lar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu ==>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitedeki oyunlar tarafımca denendi. şimdilik başka bi alternatif yok gibi iyi eylenceler
themky
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar bütün oyun türlerinin her ekran boyutuna göre olanının en güzel kaynağı:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OğuzcanAbi
Üye
teşekkür nie
fecredal
Üye
arkadaşım anycool forumda bulabilirsin o çöznürlükte oyunlar ben 1 hafta felan uğraştım bu konuya sonradan dokunmatik yapılan oyunlar var bi halta yaramaz orjinallerinde bulmak zor çünkü bu çözünürlükte telefonlar yeni yeni çıkmaya başladı o yüzden zamanla oyunlar üretirilir diyorum ben ha yok değil tabiki ben buldum mesela wentto f003 telefonuma 20-25 tane oyun yükledim hepside süper ben dokunmatikte zorlarım disyosan ancycol forumdan 100lerceoyun bulursun
dj_divino
Üye
Arkadaslar bana acil trident wt6 dokunmatik ekran 480x320 boyutunda oyun gereklı acill yardımcı olursanız sevinirim..
gsmk
Üye
ben 3 4 tane buldum tüm java destekleyen çinmalı telefonlar için
srhtbl
Üye
320 x 480 ekran boyutu arayan arkadaşların dikkatine aradınız boyuttaki oyunlar burada