320 Km Hıza Ulaşan Göstergeler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi
320 Km Hıza Ulaşan Göstergeler

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
harikaa arabalar hepsi yaaaa

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
hayatımda 260'ı geçmedim:coold:

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
290 - 300 Aralarını Gordm m3'le Ama Arabadan Nasıl İndigimi Bilmiorm ilk seferinde tabi daha sonraları daha hızlı gıtmıomu demeye baslıosn :kop:

parson53

parson53

Üye
arkadas benim arabaya 260 ı fulledim ama 360 350 biraz ters kaçıyo karizmaya :D

rbatu

Üye
Güzelll Deli Arabalar Paralarda Deli:D

siberson

siberson

Üye
Allah olmayana da versin şu göstergelerden...........................:worshippy::worshippy::worshippy:

DefectoR

Üye
Arkadaşlar bilmem ne derece inandırıcı gelir fakat aşağıda resimdeki araba ile tam 195 km/h hız yapmış bulunmaktayım, böyle canavarlardan birini altıma verdikleri taktirde neler yapabileceğimi hayal bile edemiyorum...

195 Km/h

Eski telefonumda video kayıtlarımda bulunmakta hem kullandım hem çektim ama hafıza kartı yandı fakat yine bi deneme yapıcam :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bilmem ne derece inandırıcı gelir fakat aşağıda resimdeki araba ile tam 195 km/h hız yapmış bulunmaktayım, böyle canavarlardan birini altıma verdikleri taktirde neler yapabileceğimi hayal bile edemiyorum...

195 Km/h

Eski telefonumda video kayıtlarımda bulunmakta hem kullandım hem çektim ama hafıza kartı yandı fakat yine bi deneme yapıcam :)
valla iyi yapmışsın helal olsun ama fazla hız iyi değil abartmazsın inşallah daha fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt