32' te alınabilecek en iyi cihaz 32sl8000

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknolojixss

Üye
    Konu Sahibi
32' te alınabilecek en iyi cihaz 32sl8000
EKRAN GENİŞLİĞİ: 32"(82cm) Ekran Genişliği
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük - HD-
KONTRAST: 150.000:1 Kontrast
PARLAKLIK: 350 cd/m Parlaklık
Tru Motion 200 Hz
Bluetooth
bu cihaz teknik özellikleri açısından daha iyi,150.000:1 kontrast değeriyle daha doğal renkler,200 hz olmasıyla hareketli sahnelerde daha başarılı bi görüntü,aynı zamanda tasarımı çok şık bi cihaz ,

dr.elektro

dr.elektro

Üye
Gerçekten bu ürünü yeni gördüm incelikmi dersiniz zerafetmi dersiniz mükemmel görüntü kalitesimi dersiniz söyleyecek laf bulamıyorum. Bu ürün için lcd tv demek bile imkansız led ile lcd arasında bir ürün çok ilginç derece beyaz ve siyah dengesinde fark yaratıyor. Parlaklık renklerin canlılığına ve izleme açısının artmasında büyük etken olmuş durumda bu ebatta zaten 200hz lcd, bluetooth, 150.000 kontrast ilk kez görüyorum usb den film oynatması da işin cabası olmuş bence üst düzey bu işin sonunu arayanlara ilk tavsiye olur...

noumasel

Üye

200 hz düşünün!

Hanguk.Mina

Üye
32'' de ilk 200hz hemde 150.000:1 kontrast değeri var eğer yer müsait değilse 42-47 ye bu cihaz ilk tercih olmalı...

tzt

Üye
SL8000 modeli 4000-5000-7000 modellerinin bütün özelliklerini içeriyor..Bu tvlerden herhangi bir tanesini satın almak isteyenler karar veremeyenler mutlaka sl8000 modelini inceleyin derim .Linlerden baktığım kadarıyla şuanda en iyi fiyat istanbul bilişimde gözüküyor..

biohazard

biohazard

Üye
çok güzel bir cihaz maltepe carrefourda bimeks de lg nin led tv si ile üstlü altlı duruyordu.ben hatta yanlışmı yazılmış diye baktım.led tv den daha iyiydi.42sl8500 modeliydi.:hmmm:hmmm

noumasel

Üye
32b6000 led ten sonra alınabilecek en iyi cihaz

Tnyavuz

Üye
fiyat aralığında alınabilecek en iyi cihaz olarak 32lh5000 i görüyorum ben

RASTAFARİ

Üye
bence de en iyisi sl serisi. sanırım 32 inçte 200 hz başka bir cihaz yok, ayrıca 150000 kontrast oranı çok yüksek bir değer, diğer markalarda 32 inç modellerde genelde performans düşüyor fakat sl serisinde performans hep aynı. bence bu yüzden 32 inçte alınabilecek en iyi LCD tv

przeynep

Üye

uygun fiyata bulabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt