3120c program yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murderface37

murderface37

Üye
    Konu Sahibi
3120c program yardım...
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.. Kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilemedim.. sitenize daha önce kayıt olmustum ama aktif değildim itiraf ediyorum..2 gündür araştırma yapıyorum ve benim için en iyi sitenin burası olduguna karar verdim.Sizlerinde bana yardım edeceği düşüncesiyle konumu açıyorum. Bir Hatam olursa Affola...Şimdi arkadaşlar Benim Nokia 3120 classic marka cep telefonum var. geçenlerde telefonum suya düştü :( ilk başta acılmadı gibi oldu ama yarım saatte kurudu olsa gerek açıldı. açıldıgında telefonum kendisine format açmış herhalde. Bütün ayarlarım gitmişti. hesap Makinesi gitmişti koleksiyondaki bütüm programlar gitmiş wap ayarları gitmiş. Herşey gitmişti... sitenizden hesap makinesi ni yükledim ama ajandanın içine atamadım :) koleksiyonda duruyor .. Opera Mini yi yükleyeyim dedim telefon kabul etmiyor. Lisans uyarısı veriyor.. telefoncuya gittim adam 20 tl istiyor. 20 tl yi ver programları atayım diyor. Benim o parayı vermeye niyetim yok.. sizden istediğim şey arkadaşlar Bu programları Upload etseniz de ben de telefonuma kayıt etsem... Yada yok böyle programlar en azında opera Mini yi telefonuma yüklemek istiyorum.. Yardım Edeceğinizi biliyorm.. Şimdiden Herşey İçin Teşekkür Ederim...

SAYGILAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt