3120 classic msn arıyorum !!!

Sponsorlu Bağlantılar

XSTAR12

Üye
    Konu Sahibi
3120 classic msn arıyorum !!!
[sıze=3]arkdaslar ben 3120 classic kullanıcısıyım yakın zamanda evde neti kapattıracağım bana bi telde msn bulabilirmisiniz en avantajlısından
saygılarımla ....
[/sıze]

astex58

Üye
[sıze=3]arkdaslar ben 3120 classic kullanıcısıyım yakın zamanda evde neti kapattıracağım bana bi telde msn bulabilirmisiniz en avantajlısından

saygılarımla ....[/sıze]

XSTAR bende 3120c kullanıyorum hala msn bulamadım bulabilirseniz paylaşırsanız sevinirm.Ama vaptan giriliyor msnye cevap yazılığında hemen gelmiyor yenilmeniz gerekiyor.adresi wap.msn.com:oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
wap.kankamsn.com 'dan telefonunuza uygun olan programı kolayca indirebilirsiniz..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
saygılarımla ....
[/sıze]

Java telefonlar için

kanaye

Üye
ya arkadaşım bu kankamsn çalışmıyor girdiğim zaman yükleniyor diyor yarım saat 1 saat öylece kalıyor sonrada iptal ediyorum yani 1 saatte de açamadı

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yeni sürüm live messenger açıyo biliyorum.ancak kesin bir bilgim yok :)

onurada

Üye
Arkadaşım hattın turkcell adresine gir turkcell live messenger'ı cebine yüklüyorsun ben şu anda kullanıyorum bendede 3120 classic var haftada 7 kontöre ayda toplam 28 kontöre sınırsız kullanabiliyorsun. Tavsiye ederim bilgisayardakinden hiç bir farkı yok. Vodafone'de de var ama onun ücretlendirme sisteminden haberim yok aveada olup olmadığını bilmiyorum turkcell sen hemen yükle derim vodafone ve ya avea isen biraz araştırmanı tavsiye ederim

ayıboğam

Üye
arkadaşlar ben msn 7777 e yolluorum ama bana indirme linki gelmio nasıl yapabilirim

onur_as

onur_as

Üye
arkdaşlar msn için a girceksin mecbur orda her çeşit var

onur_as

onur_as

Üye
arkadaşlar en iyi her yerden çeken ebuddy diye bi program var yaz google a bulursun

bekir123erdogan

bekir123erdogan

Üye
e65 için olmuo mobile9.com

--------------- Ekleme ---------------

e 65 için bulamadı ya yardımcı olun!!!!

pirinç

Üye
arkadaşım biz ücretsiz istiyoruz.yoksa ebuddy falan bilmediğimizden değil.benim arkadaşımda 6600 slide var onda sadece indirirken 2 kontör gitti ve 3 aydır bedavaya kullanıo.hiç kontörde gitmiyo.eğer bulabilen varsa lütfen yazsın

surmenelea

Üye
arkadaşlar acil yardm sn yi kaydettim fakat nereye geldigini bilmiyorm :D:D

gedikli_yasir

Üye
msn yazın 7777 e gönderin ama haftalık 7 kontör gibi bir ücreti var

ugursk

Üye
çok sağolun arkadaşlar sayenizde buldummmm xD windows live indirdim turkcell den müthişşş =D

mystiery_

mystiery_

Üye
3120 klasik için shmessenger yükleyin sorunsuz çalışıyor.

odurla

Üye
zxc

--------------- Ekleme ---------------

3120 ve 5800 kullanan arkadaşlar eğer cep telefonunuzda MSN kullanmak istiyorsanız size tavsiyem ebuddy son sürüm msn programını kullanın. Gerçekten çok güzel. Ben uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum. Tamamen türkçe. nasıl indirebileceğinizide hemen söylüyorum "ebuddy mobil msn indir yazın " gerisi kolay.
banada borçlarımı kapatmam için dua edin :ehe

Üst Alt