3120 classic ile 6500 slide arasında kaldım varmı bi öneriniz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omer10da

omer10da

Üye
    Konu Sahibi
3120 classic ile 6500 slide arasında kaldım varmı bi öneriniz??
merhaba arkadaslar bu iki cihazdan birini almayı düşünüyorumda malum 3g den faydalanmakta istiyorum bunu alırken..fazladan para verip 6500 slide almaya gerek varmı 3120 ye göre ne artıları var 3g olarak bakarsak??nete dahamı hızlı girer görüntülü konusmalarda iki cihaz arasında farklılık olurmu kalite olarak..şmdiden çok teşekkur ederim:oke:

2fc

Üye
hocam,diğer cihazı kullanmadımda 3120c kullanıyorum,cihaz güzel kullanımı kolay,hızlı 4gb kartla rahatlıkla kullanılıyor.Hatta fotoğraf performansıda 2mp bir kamera için yeterli.Henüz görüntülü konuşmayı deneyemedim bulunduğum yerde sağlıklı bir 3g kapsama alanı yakalayamadım çünkü.Hoparlör ses çıkışı fena değil,bir kulaklık çeviricisiyle istediğiniz kulaklıkla kullanırsanız kulaklık performansıda bir müzik telefonu kadar olmasa da işinizi görecektir.

omer10da

omer10da

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim:oke:

djtevfik

djtevfik

Üye
en iyis 3120 ice zarif 3g uyumlu

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
3120 daha iyi bence :)

irfan828

Üye
Bende yeni alacam bence 3120 al çok kullanışlı

akbabu

Üye
3120 derim bende.

onur_as

onur_as

Üye
3120 bende kullanıorum harika bi tel kameranın iisi diosan al bi tane 6500 ama pek fark yok

cannnnner

cannnnner

Üye
yaklaşık 1 senedir 6500 slide kullanıyorum ben bu kadar kaliteli bi kızak daha görmedm. gerçekten üst sınıf bi kapak. 3.2 mp carl zeis kamerası inan bana digital fotoğraf makinelerine taş çıkartıyor. ses kalitesi gayet yükesek ama bu denli bir telefona çift hoparlör gerçekten ama gerçekten çok daha iyi olurdu. 4 gb lık hafıza kartıyla sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor. istediğin kadar msj saklayabiliyorsun bu benim için artı bi avantajdı. 3G yi denedim sorunsuz olarak çalışıyor ve telefonun ön tarafındaki kamerada beklenenden daha fazla verim sağlıyor.

gelelim kötü yanlarına. telefonu düşürmeni kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. sert düşürdüğümde kayar kapağı hasar veriyor ve sürtünmeye başlıyor buda çok sinir bozucu. ekran arada bir kararıyor buna bir türlü çare bulamadım. çok nadir olarak telefon kitleniyor açabilmek için emek harcamak lazım. telefon hakkındaki görüşlerim bunlar. artık alırsınz almazsınız sizin bileceğiniz iş. eğer almayı düşünüyosanız en büyük eksikliği wireless derim bu kalitedeki telefona wireless yakışırdı.

onur_as

onur_as

Üye
eger dinlersen 3120 classic diorum 6500 da olabilir ama çok problem çıkarıo bildigim kadartıyla

asigsasi

asigsasi

Üye
3120 derim bende ben kullanıyorum 6500 den bence daha iyi sadece çelik kasa olduğu için pahalı

gocmen96

Üye
3120 en iyisi bence:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kızaklı telefonlardan oldum olası çekinmişimdir.o yüzden 3120 diyorum..hatta geçen gün kardeşime aldım gayet güzel telefon

jatvalca

jatvalca

Üye
kardeş tamamiyle tercih meselesi 6500s kullandım çok güzel bir cihazdı.Bana hiç sorun çıkarmadı
6500 ın 3120 den tek üstün yanı kamerası.Diğer bütün özellikleri hemen hemen aynı.Resim çekmeyi seviyorsan 6500 hemde çelik kasa düşmeye felan dayanıklı.Ama dediğim gibi tamamiyle tercih meselesi
benim tavsiyem 6500

gago__0652

Üye
kardeşim görünüş peşindeysen 6500 slide süper bi teledon kamerası felan iyi ön kamerayı daha denemek nasip olmadı.bende 6500 slide kullanıyorum şu ana kadar bi sorunum olmadı ama kayar kapaktan dolayı tuşlarıda ışığa tutunca belli olan çizikler oludu.mzüik kalitesi iyi 3120den tek farkı kamerası dier özellikleri birebir aynı...

OYUNKOLIK944

Üye
bence 3120 çünkü kullanımı kolay ve görünüşü güzel

dedereis123

dedereis123

Üye
3120 iyidir kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt