3110c msn yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ghost_drive

Üye
    Konu Sahibi
3110c msn yardım
arkadaşlar ben 3110c de msn giremiom grenler varsa bi zahtem anlatsın

Hellboy®

Hellboy®

Üye
hangı Msn programını kullanıon ??
VE normal Gprs ayarlarınla bazen gıremssın gırsen de cok knt gıder msn ayarları Forumda mevcut

ycg35

ycg35

Üye
avea 60 kb=1 kntr eğer avealıysan buda demektir ki bir buçuk saat yazış 3 kntr tabikide en ucuz java msn agile ile imzama bak :oke: yaşasın 3110c kardeşliği :D:D

ghost_drive

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben ebudyy kullanıyorum eğer tavsiyen wrsa ve hangı programı kullanıyosan yardım et ayrıca ayarları nasıl yapılacagını sölersin iyi olur ;)

degerli43

degerli43

Üye
ayarları nokia nın sitesindeki destek ve yazılım bölümünden yapabilirsin.

ycg35

ycg35

Üye
bn agileciyim açık ve öz söledim :) avea ve trkcll olmak üzere iki hat kullanıyorum :P: sende hattını yaz buraya ona göre sana güzel bi şekilde anlatırım yanlız vodafone olmasın onu bilmiyorum avea ve trkcll için 60 kb si 1 kntr ayarları var çok basitinden :oke:

ghost_drive

Üye
    Konu Sahibi
benım hattım avea

ycg35

ycg35

Üye
hat avea madem anlatalım öncelikle avea.com.tr den telefon ayarlarına gelip 3110c olmadığı içn 5200 ın gprs wap ayarlarını yap ondan sonra tel 3110c olduğu içn şebeke ayarları mevcut zaten şimdi avea nın sitesinden yaptığın ayarlar tamsa ayarlar yapılandırmaya gir ordan varsayılan yapılandırmayı avea seç tüm uyg. etkinleştir de sonra tercih edilen erişim noktasını avea internet yap şimdi web e gel ayarlar yapılandırma ayarları kişisel yapılandırmayı seç yani avea nın sitesinden yaptığın ayarlar olcak zaten kişisel yapılandırmayı seçince direkt o ayar oluyor başka bir şeye gerek yok sonra imzamdaki agile messenger ı indir anlatımı oku üye oluyorsun fln filn ama 60 kb 1 kntre girince çok ucuz oluyor dün bayaa yazıştım 1.5 saat fln hiç durmadan uzun uzun aynı bilg. teki gibi 3 kntr attı bnce gayet ucuz :ok2:

ferit126

Üye
tesekkurler kardeş çok yardımcı oldun

degerli43

degerli43

Üye
bn agileciyim açık ve öz söledim :) avea ve trkcll olmak üzere iki hat kullanıyorum :P: sende hattını yaz buraya ona göre sana güzel bi şekilde anlatırım yanlız vodafone olmasın onu bilmiyorum avea ve trkcll için 60 kb si 1 kntr ayarları var çok basitinden :oke:

benimde vodafone ayarlar var ama önce paket veriye abone olun diyor ne yapmalıyım avea da türkcellde bağlanıyor ama vodafoneda girmiyor:(

42emreeren

Üye
arkaşlar bende 3110c kullanuyorum ve msn proğramın ebuddybetatürkçe çok güsel bi proğram ne kadar durursan dur sadece 2 knt gidiyo:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::P::P::P::P::P::P::P::P::):):):):):)

ycg35

ycg35

Üye
önmli olan proda açık kalmak değil yazmak bn bunun içn günlerden beri testler yapıyorum şimdiye kdr 40 tan fzla kntr harcadım bu iş içn ebuddy de güzel ama bir sürü java msn prosu var piyasada tr olmasada neyse bi ara hepsini paylaşıcam java bölümünde :)

ahmett394

ahmett394

Üye
çok tşk ediyorum arkadaşlar yardımlarınız için

hyuga kojiro

Üye
kardeşler benim telefonumda 3110c şimdi ben buna nasıl msn yüklerim o dediğiniz ayarları nasıl yaparım bana bi anlatabilirmisiniz? lütfen çok lazım

tdogan

Üye
hat avea madem anlatalım öncelikle avea.com.tr den telefon ayarlarına gelip 3110c olmadığı içn 5200 ın gprs wap ayarlarını yap ondan sonra tel 3110c olduğu içn şebeke ayarları mevcut zaten şimdi avea nın sitesinden yaptığın ayarlar tamsa ayarlar yapılandırmaya gir ordan varsayılan yapılandırmayı avea seç tüm uyg. etkinleştir de sonra tercih edilen erişim noktasını avea internet yap şimdi web e gel ayarlar yapılandırma ayarları kişisel yapılandırmayı seç yani avea nın sitesinden yaptığın ayarlar olcak zaten kişisel yapılandırmayı seçince direkt o ayar oluyor başka bir şeye gerek yok sonra imzamdaki agile messenger ı indir anlatımı oku üye oluyorsun fln filn ama 60 kb 1 kntre girince çok ucuz oluyor dün bayaa yazıştım 1.5 saat fln hiç durmadan uzun uzun aynı bilg. teki gibi 3 kntr attı bnce gayet ucuz :ok2:

ben nie senn imzanda agile messengeri göremiom

duman42

Üye
3110c msn bulun yaa lütfen 10-20 proğram denedim olmuyoo.....

DMN42

Üye
benim vodafone 7-8 tane msn proğramı var hiçbiri girmiyor... vodafone wap ayarı yapılacak bilen varsa lütfen yazsın...

keten prenses

Üye
benim hattım turkcell bu hat içinde avea da bulunan adımları mı izleyeceğim

by_kobe

Üye
Yuck krdeşşş ben indirdim hattımda avea ayarları yaptm giriorm msne agilede hata veriyo acaba üye olmadm diyemi üye nasl oluyunuyor girdm sitesine bulamadım yardım ederseniz sevnirm.

dmn_42

dmn_42

Üye
3110c kullananlar buraya :

Takipçi Satın Al

Üst Alt