3110 Klasiğin Gözünden İzmir

Sponsorlu Bağlantılar

shield

shield

Üye
bnde fark ettim 1.3 mp kamera ile bunu yaptığını bilmiyordum

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında o kdr da güzel çekmiyo bazı arkadaşlar sağolsun :D biraz abarttılar ama :D yinede sağolun birkaç mesaj önce açıkladığım gibi önemli olan kameranın mp'i değil önemli olan mercek bnm telefonumun merceğide standart nokia s40 merceği olay bu yani :) ama kötü bi haberim var dün gece kafa güzelken :D telefonu masaya çarpmışım kameranın camının yan kısmında baştan aşağı bi çatlak var :( neden çarptım hatırlamıyom :ss keşke çarpmasaymışım.. neyse yorumlar için tekrar teşekkür ederim çok daha güzel resimler var hep bostanlıdan çektiğim ama ekleyemiyorum çünkü imageshacke yüklemek çok uzun sürüyor bu aralar kendi kişisel galeri sitemi kurdum resimler önce oraya ekliyorum sonra burayada eklemeye devam edeceğim şimdilik site adresi sürpriz :D ama komple ücretsiz kurduğum için bazıları site adresinin bir kısmını tahmin edebiliyorlardır .. uni.cc li bişe :D

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
harika resim

.::ELEKTRİK::.

.::ELEKTRİK::.

Üye
görüntü kalitesi iyiy değil ama keşke bizim burda deniz olsada çeksek:(

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
abi çek snde kendi mekanını bizim burda deniz varda noluyo rezil bir körfez sadece pislikten geçinmiyor snde çek güzel doğa resmi veya istediğin türden resim snde koy :ok2: bu arada denizlide oturuyorsun galiba (memleketim) biz hafta sonu pamukkaledeydik izciler olarak kamp yaptık çok güzel yerler snde git pamukkaleye telefonunda n73 süper kalitede resimler yakalarsın bndn sölemesi :)

jajam

Üye
3110c olmasına rağmen benimki okadar iyi cekmiyor ama güzel resimler

corchy

corchy

Üye
harika manzaralar

Da®kness

Da®kness

Üye
Güzel paylaşım. Devamı gelseydi daha güzel olurdu. Belki bu mesajım bu konuyu hortlatarak buna vesile olur. :)

berkobey

Üye
İzmirin bu kadar güzel olduğunu tahmin etmiyordum...

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
harikaaaasın kardeşim

cinayet_2pac

Üye
şimdi bu fotoğraflar gerçekten 3110'a mı ait eğer öyleyse çok iyi bir telefon manzaralarda çok iyi bende çok severim böyle fotoğraflar çekmeyi tebrikler

nr_melankolik

nr_melankolik

Üye
izmir çok güzell