biraz abarttılar ama
yinede sağolun birkaç mesaj önce açıkladığım gibi önemli olan kameranın mp'i değil önemli olan mercek bnm telefonumun merceğide standart nokia s40 merceği olay bu yani
ama kötü bi haberim var dün gece kafa güzelken
telefonu masaya çarpmışım kameranın camının yan kısmında baştan aşağı bi çatlak var
neden çarptım hatırlamıyom
s keşke çarpmasaymışım.. neyse yorumlar için tekrar teşekkür ederim çok daha güzel resimler var hep bostanlıdan çektiğim ama ekleyemiyorum çünkü imageshacke yüklemek çok uzun sürüyor bu aralar kendi kişisel galeri sitemi kurdum resimler önce oraya ekliyorum sonra burayada eklemeye devam edeceğim şimdilik site adresi sürpriz
ama komple ücretsiz kurduğum için bazıları site adresinin bir kısmını tahmin edebiliyorlardır .. uni.cc li bişe 
bu arada denizlide oturuyorsun galiba (memleketim) biz hafta sonu pamukkaledeydik izciler olarak kamp yaptık çok güzel yerler snde git pamukkaleye telefonunda n73 süper kalitede resimler yakalarsın bndn sölemesi 
3110c nin Bu kadar iyi çektiğini bilmiyordum Ayrıca sende sanatçı ruhu var baya iyi resimler çekmişsin tbrkler![]()