3110(c): Oyun, Program(Jar), Tema ne istersen içeride

Sponsorlu Bağlantılar

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı:
L.evor : konu yeri az yanlış olmus oyun yeri burası deil

Bende biliorum kardeşim ama içinde sadece oyun yok indirdiysen görmüşsündür...

ceycey35

Üye
Emeğine sağlık,çalışmaların devamını bekleriz,teşekkürler.......

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
tesekkurler

yorganci74

Üye
sagol kardes tsk

akrep___84

Üye
Paylaşım için tşk

ahmett394

ahmett394

Üye
kardeşim ben bir türlü rapidshareden indiremedim önümdeki yazılacak harf 4, ama resimlerde 7 tane harf vb. şeyler var lütfen yardımcı olalım rica ediyorum

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
Bak Kardeşim şimdi linke tıklıosun sonra altta yazan free yazısına tıklıosun sonra orda güvenlik için rakamlar veya karışık rakam ve harf çıkıo onu yandaki kutuya girip DOWNLOAD a tıklaman yeterli onlar 4 rakam olması fark etmio bildiğim kadarıyla 4 üde geçebilio sen ne gürüosan tıkla BÜYÜK HARFLE yaz onları...

ilkinerdi

Üye
eline sağlık vista temaları çok süper :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline saglık

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu taaa 07.02.2008, 21:19 da açmışım hala takip edilidiğini bilmek iii teşekkürlerini sunan arkadaşlar saolsunlar.Bu aralar pek faydalı olmasamda:( yazılılar testler felan çok yoğunum özür dilerim..

colll

Üye
cok saol

mert_1047

mert_1047

Üye
çok teşekkür ederim emeğine sağlık

galasonik

Üye
çok teşekkür ederim bende ne zamandır telefonuma oyun arıyordum.:oke:3110 u olan herkez için sana teşekkür ederim.bbbbbbbbbbbbbbyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:)

e_j_DER

e_j_DER

Üye
çook tşk ederim saol ama bnm işime yaramadı pek
ejder

baltaci11

Üye
Saol Kardeş

epos

Üye
eline salık

iskenlii

iskenlii

Üye
Ben denedim teşekür ederim çalıştı arkadaş

batinduz

Üye
tmm saol

_FootBaller_

Üye
Ya emeğe gerçekten saygı aylardır 3110c ye göre oyun-program arıyordum ve hiçbiryerde bulamıyordum gerçekten helal olsun

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bu reset sorununun temalarla alakası varmı bilmiorum ama bende olmuo genelde 3110c sistem hatasından oluo buna ben kendi telefonumda çözüm buldum(nasul yaptıysam:D) her neyse sistem hatası kardeşim temalarla alakası olduğunu sanmıorum ama hata bendeyse ÖZÜR DİLİORUM...:(