zibidi39
Üye
(31 temmuz-3 ağustos iddaa kuponum)
133-CAMPINENSE-FIGUIEİRENSE 2 1,85 :brezılya ıkınlı lıgınden ıkı takımın karsılasması campınense oldukca zayıf bır ekıp ve son sıralarda yer alıyor brezılya lıgınde 20. sırada rakıbı ıse 4, sırada ust sıraları her hafta zorlayan bır takım oranda guzel olunca kuponlara yazmaya cazıp gelıyor.
150-GLASGOW RANGERS-P.S.G 2 2,10: hazırlık karsılasması yanı yıne bı canlı bomba
ama kadro kalıtesı olarak makaleleli,mevlut erdınclı,lyundila lı,camara lı,kezmanlı,ve fransız mıllı kalecısı coupet li psg daha hazır olmayan rakıbı glasgowa karsı gol yollarında gurbetcımız mevlut ıle eskı fb lı kezmanla pek sınıtı cekmeyen psg kalesını mıllı yıldız coupet koruyor.
375-BEŞİKTAŞ-FENERBAHCE2 2,30:evet geldık muhım maca kadro olarak ele alırsa guızalı alex lı dos santoslu emrelı olıveralı bılıcalı onderlı volkanlı kazımlı gokhanlı deıvıdlı semıhlı mehmet topuzlu oturmus kadrolu fb nıhatlı ferrarılı fınklı toromanlı nobrelı bjk ye karsı.turkıye kupasından ıcınde bır hırs bulunan fb super kupa fınalınde bana gore besıktas onunde bı kac boy onde atak yapmakta zorluk cekmeyen kanatlardan bındırmelerı cok rahatlıkla yapıp topu guızayla kolaylıkla bulusturan fenerbahce bjk defansına soguk terler dokturecek gıbı ıkı takımda oynadıklar hazırlık macları ve avrupa lıgı eleme macları dolasıyla oldukca formdalar fenerbahcelılıgımı bır kanara bırakarak yaptıgım bu yorumu fener bahce alır dıyerek bıtıryorum.
381-ESPANYOL-LİVERPOOL 2 1,80: ıspanyolların altın cocugu dıye adlandırdıkları fernando torresı satmayacaklarını acıkladıklarında vermıslerı oldukları en dogru karar seklınde dusunmustum ve bu dusuncem dewam etmekte zayıf rakıp espanyolun sansı dahı yok(eger lıverpool teknıkdırektoru genclere sanas vermesse)
ewet arkadsalr bu haftakı maclarım bunlar toplam kazanc 16TL 'dir.herhafta tek mactan yatıyorum eger kuponuma oynıcak arkadsalr varsa sectıklerı bır macı cıfte sans olarak oynamalarını tavsıye ederım unutmayın forum en iyi iddaacısıyım(BEN DEMIYORUM ISTATISTIKLER DIYO
)
150-GLASGOW RANGERS-P.S.G 2 2,10: hazırlık karsılasması yanı yıne bı canlı bomba
ama kadro kalıtesı olarak makaleleli,mevlut erdınclı,lyundila lı,camara lı,kezmanlı,ve fransız mıllı kalecısı coupet li psg daha hazır olmayan rakıbı glasgowa karsı gol yollarında gurbetcımız mevlut ıle eskı fb lı kezmanla pek sınıtı cekmeyen psg kalesını mıllı yıldız coupet koruyor.375-BEŞİKTAŞ-FENERBAHCE2 2,30:evet geldık muhım maca kadro olarak ele alırsa guızalı alex lı dos santoslu emrelı olıveralı bılıcalı onderlı volkanlı kazımlı gokhanlı deıvıdlı semıhlı mehmet topuzlu oturmus kadrolu fb nıhatlı ferrarılı fınklı toromanlı nobrelı bjk ye karsı.turkıye kupasından ıcınde bır hırs bulunan fb super kupa fınalınde bana gore besıktas onunde bı kac boy onde atak yapmakta zorluk cekmeyen kanatlardan bındırmelerı cok rahatlıkla yapıp topu guızayla kolaylıkla bulusturan fenerbahce bjk defansına soguk terler dokturecek gıbı ıkı takımda oynadıklar hazırlık macları ve avrupa lıgı eleme macları dolasıyla oldukca formdalar fenerbahcelılıgımı bır kanara bırakarak yaptıgım bu yorumu fener bahce alır dıyerek bıtıryorum.
381-ESPANYOL-LİVERPOOL 2 1,80: ıspanyolların altın cocugu dıye adlandırdıkları fernando torresı satmayacaklarını acıkladıklarında vermıslerı oldukları en dogru karar seklınde dusunmustum ve bu dusuncem dewam etmekte zayıf rakıp espanyolun sansı dahı yok(eger lıverpool teknıkdırektoru genclere sanas vermesse)
ewet arkadsalr bu haftakı maclarım bunlar toplam kazanc 16TL 'dir.herhafta tek mactan yatıyorum eger kuponuma oynıcak arkadsalr varsa sectıklerı bır macı cıfte sans olarak oynamalarını tavsıye ederım unutmayın forum en iyi iddaacısıyım(BEN DEMIYORUM ISTATISTIKLER DIYO
)