Telefon Tavsiyesi 300ytl ile 450 ytl arası telefon tavsiyesi lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nouma35

Üye
    Konu Sahibi
300ytl ile 450 ytl arası telefon tavsiyesi lütfen yardım
arkadaşlar bir türlü karar veremedim hangi telefonu alsam diye suan n76 ya yoğunlaşmış bulunmaktayım acaba n76 nasıl .yada sız hangı telefonu onerırsınız sony ericsson yada nokia modellerı arasındasn.bır telefonda aradığım ozellıkler ılk once butun oyunları desteklemesı ve ufak boyutta olması.simdiden onerileriniz için teşekkurler

kadabra

kadabra

Üye
Al sana babalar gibi cihaz...

tuthankamon

tuthankamon

Üye
vallaha kardeşim ben Nokia 6300 2gb hazıfa kartıyla beraber kullanıyorum çok güzel telefon tek eksiğin sybiam özelliği yok java telefon olması onun harici eksiksiz denebilir

ozgurrr

Üye
Hiç Düşünme N73 ME al kardeş canavar gibi telefon;);)

Benim Eski teldi çok memnundum...

bir_tebessum

Üye
Sony Ericsson W910i Walkman® telefon, "cep telefonlarında müzik" olgusunu yeniden tanımladığı için, GSM Birliği'nin 13. kez düzenlediği Dünya Mobil Ödülleri 2008 ödül gününde, En İyi Telefon ödülünü aldı
Harika bir telefon... sarj suresi cok iyi.. ince..klas bir gorunumu mevcut..bluetooth,mp3calma,3g destegi vs.. inceleyin derim..
adresinden urun ozelliklerini inceleyebilrsiniz. Bu paraya alabileceginiz en ii telefon. fiyat acisindan arastirma yapin bakalim sonra gelip de "ayni ozellikte ve GORUNUMU ICINIZE SINECEK" bir telefon modeli yazin... kolay gelsin

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
n76 kullandım güzel hoş telefon ama biraz nazik bir telefon nikalaj soyulması yaşıyosun kamerası normalok ama çok hızlı 128mb ram var makinada. Sandisk 8gb microSD class6 yı destekliyor.
Player tuşları sayesinde kapagı açamadan çokrahat telefonu kullanıp müzik dileyebilyorsun piyasadaki en iyi kapaklılardan birisi
benim tavsiyem 1-2 ayda bekle fiyatlar çok düşcek yeni modeller çıkcak çünkü o parayla daha kral telefonlar alırsın
bence bekle N73 vs sony ericson filan alma
bekle N85 N79 5800 gibi güzel telefonlar alırsın :cool

kur

kur

Üye
1-Sifir N70 al.Garantili olur.S60V2 lerde programlar bol ve free.(free nokia map yukleniyor,forumlarda var.)..
2-N73 ve yukarsinda Sertifika problemleri ve programlar az.
Tel eskiyince ucuz kapak kolay degisim vs.

bhtyrcnr

bhtyrcnr

Üye
aga bence n95 al baya düştü fiyatları...olmazsa n93i al o da güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt