muhammettvurucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
4 yıl yettı bana degıstırcem ınsallahDüşük bütçeyle Android alma, G2'ye kadar 5800 ile idare et
Yaza kadar idare et4 yıl yettı bana degıstırcem ınsallah
Hadı ıdare ettım dıyelım oldukı alamazsam g2 yı bosu bosuna zaman kaybı onerını beklıyorumYaza kadar idare et
Hadı ıdare ettım dıyelım oldukı alamazsam g2 yı bosu bosuna zaman kaybı onerını beklıyorum
Aslında rom atmayı ogrenmek ıstıyorum ama o xperıalardan hangısını onerırsın ve tıpı hos olsun3gs idare eder =P custom rom olayına filan girer düzenlersen, 2011xperialardan da alabilirsn 2.el 200-300 arası bulursun, idare ederler seni... Yok girmem stock haliyle kullanacam diyorsan android alma aypon üç ge se iyidir.
Aslında rom atmayı ogrenmek ıstıyorum ama o xperıalardan hangısını onerırsın ve tıpı hos olsun
Rayın gpu nedır?Arc var da o daha pahalı olur sanırım.Tipi hoş olsun dedin diye arc dedim. Neo v de iyidir... 5800 gibi kalın birazBen de ray var tipi güzel aslında ama ekranı küçük. Bunlara denk samsung galaxy wonder var da fiyatı ne derece bilmiyorum. Ama neo v 200-300 arası çok rahat bulursun. 2.el tabi =P
Arc var da o daha pahalı olur sanırım.Tipi hoş olsun dedin diye arc dedim. Neo v de iyidir... 5800 gibi kalın birazBen de ray var tipi güzel aslında ama ekranı küçük. Bunlara denk samsung galaxy wonder var da fiyatı ne derece bilmiyorum. Ama neo v 200-300 arası çok rahat bulursun. 2.el tabi =P
Ndn?Wonder'a sakın bulaşma
Touchwiz Wonder'da çok kasıyor1 günde çıldırtabiliyor insanıayrıca neo v nın tasarımı guzel degl ray manyak
Ndn?
ayrıca neo v nın tasarımı guzel degl ray manyak
Ndn?
Daha ne olsun yok o kadar oyun oynamam pc var s4 var s3 mını var cok sukurAdreno 205>> Baya bi dandikler yani... Oyun perf. beklediğini düşünmemiştim ilk yorumdan yoksa tavsiye etmezdim. Ama yine de modern combat 4'ü filan bitirdim. Most wanted... Modern combat 3... Dungeon hunter 3-4 (4ü lowda oynuyordum yanlış hatırlamıyorsam) real racing 2... 3ü denemeye lüzum görmedim, kasacaktır.
Touchwiz Wonder'da çok kasıyor1 günde çıldırtabiliyor insanı
Daha ne olsun yok o kadar oyun oynamam pc var s4 var s3 mını var cok sukur
Wıldblood?Zaten, custom rom olaylarına gireceksen dedim başta. 2011 xperia alırsa da stock kullanacaksa almasın.
ama wildblood kasıyordu oynatmayacak derecede... =P
Wıldblood?
Neo v yı eledım zatenAçıkcası şuan olsa wonderdansa ben yine elimdeki cihazı tercih ederdim...
Evet neo v biraz ezik duruyor tip olarak ama ekranı daha büyük, yalnız şu da var rayde çözünürlük aynı ekran küçük 297ppi var kaliteli duruyor yani görüntü hd gibi
Benım ıcın de korktugum tek nokta ya g2 alamazsambıde 5800 la 5233w yu takasta kaca verımgameloft oyunu =Pufak çaplı oyunlarda sorun yok. =P Zaten dediğim gibi eskide kaldılar... İdare etmelik yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?