Telefon Tavsiyesi 300 Tl Bütçeye Göre ?

Konu Sahibi
300 Tl Bütçeye Göre ?
Arkadaslar önceden konu acmistim ve inşallah yazin g2 alacam ama o zamana kadar bi telefon alacam ama şimdi nakit 300 tlem var ve yaninda 5800xm ve s5233w var telefon cuya takasta bu ikisini kaça vereyim ve beklentilerim facebook line ve küçük oyunlar acaba iphone 3gs beni götürür mu uzun süre(olduki g2 alamazsam) baska onerebileceginiz bi cihaz var mi mesela vodafone smart mini nasil? Yada intouch 2? Önerilerinizi bekliyorum

Pikkaccu

Üye
Düşük bütçeyle Android alma, G2'ye kadar 5800 ile idare et

Invoke

Üye
Hadı ıdare ettım dıyelım oldukı alamazsam g2 yı bosu bosuna zaman kaybı onerını beklıyorum

3gs idare eder =P custom rom olayına filan girer düzenlersen, 2011xperialardan da alabilirsn 2.el 200-300 arası bulursun, idare ederler seni... Yok girmem stock haliyle kullanacam diyorsan android alma aypon üç ge se iyidir.

Konu Sahibi
3gs idare eder =P custom rom olayına filan girer düzenlersen, 2011xperialardan da alabilirsn 2.el 200-300 arası bulursun, idare ederler seni... Yok girmem stock haliyle kullanacam diyorsan android alma aypon üç ge se iyidir.
Aslında rom atmayı ogrenmek ıstıyorum ama o xperıalardan hangısını onerırsın ve tıpı hos olsun

Invoke

Üye
Aslında rom atmayı ogrenmek ıstıyorum ama o xperıalardan hangısını onerırsın ve tıpı hos olsun

Arc var da o daha pahalı olur sanırım.Tipi hoş olsun dedin diye arc dedim. Neo v de iyidir... 5800 gibi kalın biraz Ben de ray var tipi güzel aslında ama ekranı küçük. Bunlara denk samsung galaxy wonder var da fiyatı ne derece bilmiyorum. Ama neo v 200-300 arası çok rahat bulursun. 2.el tabi =P

Konu Sahibi
Rayın gpu nedır?

Invoke

Üye
adreno 205 saydığım tüm modellerde.

Pikkaccu

Üye
Wonder'a sakın bulaşma

Invoke

Üye
Adreno 205>> Baya bi dandikler yani... Oyun perf. beklediğini düşünmemiştim ilk yorumdan yoksa tavsiye etmezdim. Ama yine de modern combat 4'ü filan bitirdim. Most wanted... Modern combat 3... Dungeon hunter 3-4 (4ü lowda oynuyordum yanlış hatırlamıyorsam) real racing 2... 3ü denemeye lüzum görmedim, kasacaktır.

Invoke

Üye
ayrıca neo v nın tasarımı guzel degl ray manyak
Ndn?

Açıkcası şuan olsa wonderdansa ben yine elimdeki cihazı tercih ederdim...
Evet neo v biraz ezik duruyor tip olarak ama ekranı daha büyük, yalnız şu da var rayde çözünürlük aynı ekran küçük 297ppi var kaliteli duruyor yani görüntü hd gibi

Konu Sahibi
Daha ne olsun yok o kadar oyun oynamam pc var s4 var s3 mını var cok sukur

Konu Sahibi
Neo v yı eledım zaten
gameloft oyunu =Pufak çaplı oyunlarda sorun yok. =P Zaten dediğim gibi eskide kaldılar... İdare etmelik yani...
Benım ıcın de korktugum tek nokta ya g2 alamazsambıde 5800 la 5233w yu takasta kaca verım