300-400 Lira Civarında İnternet Odaklı Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaSaBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
300-400 Lira Civarında İnternet Odaklı Telefon Önerisi
Arkadşlar tam 3 gundur telfon arstrmakdan beyınm sulandı bı telfon almak ıstyorum 300 400 cıvarında vıfı olan yan ınstrnete sorunsuz baglna bılcegım ısletım sıtemı saglm olan facebookdakı vıdeoları fılan sorusuz ızleyebılcegım bı telfon yardımcı olurmusnuz lutfen

fireman87

fireman87

Üye
Git bimden optimus me al, isteklerini karşılar.

BaSaBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
ama ben :S samsung yada nokıa almak ıstyorum

technoshark

technoshark

Üye
optimus me de videoları sorun izlermisin diye düşündümde.. sanırım online olarak izliyemezsin, download edip kendi playeriyla izleyebilirsin gibime geliyor :S

fireman87

fireman87

Üye
O halde galaxy mini al. optimus me'yle aralarında fark yok gibi.

BaSaBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
dedıgnız markayı hıx duymdım ben :S bıde ben onlne ızlmek ıstyorum

technoshark

technoshark

Üye
hangisini duymadın arkadaşım Lg optimus me yimi ? android 2.2 işletim sistemine sahip bir ürün ;) ekran bakımından belki küçük gelir diyecem ama isteklerini karşılıyacak cinsten bir ürün. ayrıca bimde kampanya ile 300 tl ye alabilirsin normalde fiyat 400 - 450 tl

BaSaBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
[h=1]Samsung Galaxy Gio S5660 bu telfon hakındakı goruslerınızı alabılırmym pekı optimus bı bakrım sonradan sorun yasamak ıstemıyorum acıkcası :D cahılıgın gözu kor olsn [/h]

Masha

Masha

Üye
Forumdaki yorumlara göre Optimus Me iyi bir smartphone. Bu fiyat olarak bulabileceğin Android 2.2 Froyo işletim sistemli en iyi Smartphone sorun görmezsin. Samsung Galaxy Mini'de işini görür.

greenmile

greenmile

Üye
galaxy mini al internetten sorunsuzca video izleyebilirsin bende de var hem :)

Dafny

Dafny

Üye
Sorun hakkında bir şey diyemicem , hoşgeldin.

'Patron

'Patron

Üye
o fiyata direk alıp izlemen zor. anca skyfire ile izlersin. hoşgeldın

61semih

61semih

Üye
ben gio kullanıyorum 2. el veya 450 tl ye alabılırsın.ınternet performansı,genel performansı kadar cok ıyı ekran cozunurlugu ve renk derınlıgı cok ıyı.bu fıyata da 800mhz işlemcı+gpu lu telefon pek bulamazsın

BaSaBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Pro da aradıklarımı bulabılırmıyım pekı :S

Ocean258

Ocean258

Üye
optımus me al.. ekrandakı kalıte şarj suresı ve wifi hızına onem verıyorsan suan fıyat olarakta pıyasadakı en ıyı smartphone bım'de bulabılırsın al ama kaldgını sanmıyorm :) tavsıye ederım guzel telefon

komanata1

Üye
kardeşm eğer 400 tl lik ve aradığın özellikte bi telefon istiyorsan sana önerebiliceğim telefon Samsung S5620 Monte mükemmel ötesi bir telefon ben telefoncuyum biz sıfır olarak o telefonları satıyoruz kendimde kullandım o telefondan çok hoşuma gitmişti 3 ay önce bi müşterimize satmıştık adam dün geldi telefonuna kulaklık almak için dokunmatiğine felan baktım mükemmel çalışıyor ilk günki gibi yani dediğim gibi söylediğim telefon çok hoş güzel telefon Samsung S5620 Monte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt