by-pegasus
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benimde bir tane seenhesier'm vardı ama bildiğin çakma ürün gibi 120 tl vermiştim.Çok fazla sony kullandım 50 lira 120 lira 80 lira ama hiçbiri bir seenhesier etmez. Onca parayı verene kadar sonylere keşke seenhesier alsaymışım diyorum şimdi.
Sony ep100 mü sizinki?sony alabilirsin 30-40 arasi fiyati olan var. ben 45-55 arasi olandan aldim modelimi bilmiyorum baya guzel. creative ep-630 da kullandim o da iyi pek fark yok ama sony oneririm. fiyati arttirip 50'lik olani al derim. magazalarda rahatca bulabilirsin
modelini bilmiyorum cope attim herseyi. gorunum olarak bu modelSony ep100 mü sizinki?
Çok fazla sony kullandım 50 lira 120 lira 80 lira ama hiçbiri bir seenhesier etmez. Onca parayı verene kadar sonylere keşke seenhesier alsaymışım diyorum şimdi.
Hangi müzik uygulamasını kullanıyorsun?modelini bilmiyorum cope attim herseyi. gorunum olarak bu model
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aldigim yerde farkli fiyatlar vardi 30 kusur olan ve 50 kusur olana bakindim ve fazla fiyat farki yok diye 50 kusur olani aldim memnunum. boeffla ses ayari var telefonda ve bu kulaklikta basslari sorunsuz
Şu markayı bir türlü doğru şekilde yazılışı tutturamadım. Urbanears'ta kullandım. Kulaklık sektörünün apple'ı gibi. Kutuyu aldığında kalite varmış gibi hissediyorsun. Gel görelim iş sese geldiğinde Sennheiser'e yanaşamıyor. Belki benim kıyasladığim ürünleri arasında fark vardır. Urbanears 150 liralık kullanmıştım üzücüydü, sürekli değiştirmekten bikip 200 lira Sennheiser'a verdim 3 aydır ne bozulma birşey ses dehşet. Normalde android telefon kulaklık girişinden düzgün yüksek ses çıkmaz ama sağolsun kalite konuşmuş kulaklıkta.Urbanears ve Sennheiser.
Merhaba sayin forum sakinleri
Haliyle s4 minimin ustunde gelen orjinal kulakligi bozuldu, sanirim icinden bir tel yada kablo kopmus temassizlik yapiyordu
Az cok idare ediyordum ama iyice gitti artik.
Baslikta belirttigim gibi 30 liralik guzel bir kulaklik almak istiyorum
Muzik uygulamasi olarak
Poweramp ve stellio diye iki tane oynatici kullaniyorum stellionun bas gucu mukemmel bu yuzden bass seslerinde cizirti yapmayacak hos ses verecek bir kulaklik lazim onerilerinizi bekliyorum.
Tesekkurler...
Şu markayı bir türlü doğru şekilde yazılışı tutturamadım. Urbanears'ta kullandım. Kulaklık sektörünün apple'ı gibi. Kutuyu aldığında kalite varmış gibi hissediyorsun. Gel görelim iş sese geldiğinde Sennheiser'e yanaşamıyor. Belki benim kıyasladığim ürünleri arasında fark vardır. Urbanears 150 liralık kullanmıştım üzücüydü, sürekli değiştirmekten bikip 200 lira Sennheiser'a verdim 3 aydır ne bozulma birşey ses dehşet. Normalde android telefon kulaklık girişinden düzgün yüksek ses çıkmaz ama sağolsun kalite konuşmuş kulaklıkta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?