30 tl lik güzel bir kulaklık ?

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
30 tl lik güzel bir kulaklık ?
Merhaba sayin forum sakinleri
Haliyle s4 minimin ustunde gelen orjinal kulakligi bozuldu, sanirim icinden bir tel yada kablo kopmus temassizlik yapiyordu
Az cok idare ediyordum ama iyice gitti artik.
Baslikta belirttigim gibi 30 liralik guzel bir kulaklik almak istiyorum
Muzik uygulamasi olarak
Poweramp ve stellio diye iki tane oynatici kullaniyorum stellionun bas gucu mukemmel bu yuzden bass seslerinde cizirti yapmayacak hos ses verecek bir kulaklik lazim onerilerinizi bekliyorum.
Tesekkurler...

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
şu an kullanıyorum teknosadan 40 TL ye almıştım haliyle o kadar üstün bişey değil ama işini görecektir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Karavelaa ;)

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa

Karavelaa

Üye

Hala kullanırım süper bir sesi vardır.Ben 1-2 yıl önce almıştım 20TL'ye.Bulabilirsen al.Aliexpress'den alma imkanın varsa çok güzel kulaklıklar önerebilirim.Burada o kalite bulamayacağın şekildeki kulaklıklardan ;) .
Sony MDR'leride hep sevmişimdir.Bütçen biraz daha fazla olsan daha iyileri var ama bütçene göre iyidir.Ne yazikki burada Kulaklık fiyatları çok pahalı.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çok fazla sony kullandım 50 lira 120 lira 80 lira ama hiçbiri bir seenhesier etmez. Onca parayı verene kadar sonylere keşke seenhesier alsaymışım diyorum şimdi.

• Beğen
Tepkiler: lazye ve Invoke

Karavelaa

Üye
Çok fazla sony kullandım 50 lira 120 lira 80 lira ama hiçbiri bir seenhesier etmez. Onca parayı verene kadar sonylere keşke seenhesier alsaymışım diyorum şimdi.
Benimde bir tane seenhesier'm vardı ama bildiğin çakma ürün gibi 120 tl vermiştim. :D:D:D:D

vaterfa

vaterfa

Üye
sony mdr serisinden bi urun almistim tavsiye ederim teknosada 35 lira civari bi fiyati vardi

• Beğen
Tepkiler: ghstr
mcnpl4

mcnpl4

Üye
sony alabilirsin 30-40 arasi fiyati olan var. ben 45-55 arasi olandan aldim modelimi bilmiyorum baya guzel. creative ep-630 da kullandim o da iyi pek fark yok ama sony oneririm. fiyati arttirip 50'lik olani al derim. magazalarda rahatca bulabilirsin

Karavelaa

Üye
sony alabilirsin 30-40 arasi fiyati olan var. ben 45-55 arasi olandan aldim modelimi bilmiyorum baya guzel. creative ep-630 da kullandim o da iyi pek fark yok ama sony oneririm. fiyati arttirip 50'lik olani al derim. magazalarda rahatca bulabilirsin
Sony ep100 mü sizinki?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Sony ep100 mü sizinki?
modelini bilmiyorum cope attim herseyi. gorunum olarak bu model

aldigim yerde farkli fiyatlar vardi 30 kusur olan ve 50 kusur olana bakindim ve fazla fiyat farki yok diye 50 kusur olani aldim memnunum. boeffla ses ayari var telefonda ve bu kulaklikta basslari sorunsuz

Karavelaa

Üye
modelini bilmiyorum cope attim herseyi. gorunum olarak bu model

aldigim yerde farkli fiyatlar vardi 30 kusur olan ve 50 kusur olana bakindim ve fazla fiyat farki yok diye 50 kusur olani aldim memnunum. boeffla ses ayari var telefonda ve bu kulaklikta basslari sorunsuz
Hangi müzik uygulamasını kullanıyorsun?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cm12'nin kendi uygulamasi. boeffla kernelin ses ayari tum uygulamalari kapsiyor zaten kullandigim muzikcalarda ekolayzer ayarina ihtiyac olmuyor

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Urbanears ve Sennheiser.
Şu markayı bir türlü doğru şekilde yazılışı tutturamadım. Urbanears'ta kullandım. Kulaklık sektörünün apple'ı gibi. Kutuyu aldığında kalite varmış gibi hissediyorsun. Gel görelim iş sese geldiğinde Sennheiser'e yanaşamıyor. Belki benim kıyasladığim ürünleri arasında fark vardır. Urbanears 150 liralık kullanmıştım üzücüydü, sürekli değiştirmekten bikip 200 lira Sennheiser'a verdim 3 aydır ne bozulma birşey ses dehşet. Normalde android telefon kulaklık girişinden düzgün yüksek ses çıkmaz ama sağolsun kalite konuşmuş kulaklıkta.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Merhaba sayin forum sakinleri
Haliyle s4 minimin ustunde gelen orjinal kulakligi bozuldu, sanirim icinden bir tel yada kablo kopmus temassizlik yapiyordu
Az cok idare ediyordum ama iyice gitti artik.
Baslikta belirttigim gibi 30 liralik guzel bir kulaklik almak istiyorum
Muzik uygulamasi olarak
Poweramp ve stellio diye iki tane oynatici kullaniyorum stellionun bas gucu mukemmel bu yuzden bass seslerinde cizirti yapmayacak hos ses verecek bir kulaklik lazim onerilerinizi bekliyorum.
Tesekkurler...

Kullandığım ve şiddetle tavsiye ettiğim kulaktır.
Hem ses hem de bass açısında olağanüstü ve çokta şık bir tasarıma sahip.
Lakin tek dejavantazı mikrafonu olmaması.
Mic olarak bu modelini tavsiye ederim

Invoke

Invoke

Üye
Şu markayı bir türlü doğru şekilde yazılışı tutturamadım. Urbanears'ta kullandım. Kulaklık sektörünün apple'ı gibi. Kutuyu aldığında kalite varmış gibi hissediyorsun. Gel görelim iş sese geldiğinde Sennheiser'e yanaşamıyor. Belki benim kıyasladığim ürünleri arasında fark vardır. Urbanears 150 liralık kullanmıştım üzücüydü, sürekli değiştirmekten bikip 200 lira Sennheiser'a verdim 3 aydır ne bozulma birşey ses dehşet. Normalde android telefon kulaklık girişinden düzgün yüksek ses çıkmaz ama sağolsun kalite konuşmuş kulaklıkta.

Katılmıyorum. Kutu ayrı kaliteli hissi veriyor, kullandıkça daha da kalitesi konuşuyor bence. Benim kullandığım model 150 lira falan da değik 60 lira urbanears medis.