ua_yako
Üye
30 sene sonra
bi adamın biri bi kahweye girmiş we kahwede oturanlara dönüp hey millet ben bundan 30 yıl sonra yine buraya gelicem demiş. kahwede oturanlar adamın deli olduğunu düşünüp ona cwp bile wermemişler. aradan 30 yıl geçmiş we adam yine o kahweye gelip heyy millet ben geldim demiş herkesin ağzı açık kalmış millet bundan 30 yıl öncede söledim yine sölüorum bundan 30 yıl sonra ben yine bu kahweye gelicem demiş. aradan 30 yıl geçmiş artık o kahewde oturanların çocukları o kahwedeymiş we yne o dam gelmişş we kahwedekiler: hey millet ben bunu sizin babalarınızada söledim sizede sölüorum bundan 30 yıl sonra ben yine gelicem demiş. aradan 30 yıl geçmiş we adam yine gelmiş. heyy milet ben bunu 30 yıl öncede söledim yine sölüorum ben bunda 30 yıl sonra yine gelicem demiş. aradan bi 30 yıl daha geçmiş bu sefer o kahwede oturanların torunalrı oturuomuş we adam gelmiş hey milelt demiş ben bunu sizin dedelerinizede söledim babalarınızada söledims izede sölüorum bundn 30 yıl sonra ben yine gelicem demiş we gitmiş. kahwede oturanalrın biri ben o adamı biliorum demiş her 30 senede bi gelio demiş dedem anlatmıştı hele bunun akıbetini bi hocaay soralım demiş. hocanın yanına gitmişler we durumu anlatmışlar hoca : bu gece rüyamda azraili göriyim konuşıyım yarın sabah size sölerim demiş. akşam olmuş hoca rüyasında azraili görmüş we ona sormuş ' allah nedne bu adamın canını almıo' demiş. azrailde şöle yanıtlamış ' adam milli piyangodan büyük ikramiye çıkana kadar canımı alma allahım die dilekte bulundu demiiş' hoca: allah istese bunu hemen yaapr nie yapmıo peki demiş. azrail şöle demiş ' pe*****k bilet almıoki çıksın!
: