karatasyas Üye nadide78' Alıntı: linki neden bulamıyorum acaba ben Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
bogachann Üye link nerede? ImPossibLe28' Alıntı: Arkadaşlar türkiye haritası güncellendi. Yeni türkiye harita versiyonu: 00.02.44.110 Harita boyutu: 160,6 mb şehirdışında olduğumdan deneyemedim şimdilik... Deneyen arkadaşlar yenilikleri burada yazabilir mi? Genişletmek için tıkla ...
link nerede? ImPossibLe28' Alıntı: Arkadaşlar türkiye haritası güncellendi. Yeni türkiye harita versiyonu: 00.02.44.110 Harita boyutu: 160,6 mb şehirdışında olduğumdan deneyemedim şimdilik... Deneyen arkadaşlar yenilikleri burada yazabilir mi? Genişletmek için tıkla ...
SuaT6027 Üye arkadaşalr bu konuyu kım hortlattı ta nereleden ya lınk aramanıza gerek yok zannımca.. harıtalara gırdıgnızde guncelleme gosterecktır.. eger yoksa nokıa suıt uzerınden deneyın derım ..
arkadaşalr bu konuyu kım hortlattı ta nereleden ya lınk aramanıza gerek yok zannımca.. harıtalara gırdıgnızde guncelleme gosterecktır.. eger yoksa nokıa suıt uzerınden deneyın derım ..
Makale_Helvetia Üye sesli yönlendirme dosyaları tekrar güncellendi..nokia suite'den kotrol edebilirsiniz