3 tllik(ilk ay 1) fb paketi hakkında şikayetim var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
3 tllik(ilk ay 1) fb paketi hakkında şikayetim var
ablam geçen fırsat fb yazıp 2222'ye göndererek 3 tllik facebook paketi yaptı ilk ay 1 tlymiş bakiyesinden 1 tl eksildi sonra mesaj geldi paketiniz tanımlanmıştır 1 ay kullanabilirsiniz vs. tamam buraya kadar herşey güzelde ondan sonra m.facebooka her girişinde bakiyesi eksildi telefondandır dedim e postadır vs diğer tüm internet kullanan uygulamaları kapattım fakat yine eksiliyor bu paket bozuntusu yüzünden 10 lira eksildi üstelik 1 tl zaten gitmişti ee ne anladım ben bu işten liraları geri almak istiyorum haksız ücretlendirme yapıldı ne yapmalıyım?

asigsasi

asigsasi

Üye
turkcell her ay vergi kesiyor ve siz 3 ayda bir tl yüklüyorsanız 3 aylık vergiyi tek seferde kesiyor veya başka aboneliklerin var ise onlarada kesebilir mesela çalarken dinlet , kim aramış gibi yinede Detaylı bilgi için 532 yi arayın

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
vergiyi biliyorum 20 tl yüklemiştik vergi filan kesildi geri kalanla sms paketi yapınca 4 lira kalmıştı 1 lira verdik 3 lira kalmıştı.çalarken dinlet vs yok zaten denedim m.facebooka girince gidiyor hatta mobil veriyi kapatınca kullanım bilgisi geliyor.

- - - Eklendi - - -

bir de bu 532 ücretli mi?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
vergiyi biliyorum 20 tl yüklemiştik vergi filan kesildi geri kalanla sms paketi yapınca 4 lira kalmıştı 1 lira verdik 3 lira kalmıştı.çalarken dinlet vs yok zaten denedim m.facebooka girince gidiyor hatta mobil veriyi kapatınca kullanım bilgisi geliyor.

- - - Eklendi - - -

bir de bu 532 ücretli mi?

kullandığı telefonun arka planında çalışan facebook harici internet kullanan uygulamalardan olabilir :hmmm

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 telefon ilk yorumumda dediğim gibi arka planda çalışan tüm uygulamaları kapattım netqin security system optimizasyon bölümünden optimize edince zaten internet isteyen bir uygulama kalmıyor.

night_jack

night_jack

Üye
Mail gönderin yada sitelerinde şikayet bölümü var ordan söylerseniz size ulaşıyorlar.Ücretsiz yolu bu ama ulaşmaları 2-3günü buluyor.
E ücretsiz olarak düşünürseniz böyle:D

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bir maili deneyelim bakalım zaten müşteri hizmetlerine verecek tl kalmadı

Mert Gürbüz

Üye
Kardeşim türkcell ınternet ıle bağlan yada wap ıste dene 2 sinden birinde tl gidiyor birinde gitmiyor.

night_jack

night_jack

Üye
Hattınızı 2g(edge) bağlantısı açık bir şekilde birde bağlantı türünüzü wap olarak değiştirmeniz lazım anca ozaman normal bir şekilde olur.
Zaten kendi sitesinde detaylarında söylüyor.

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
wapla denedim eksi 7 olduğu için giremiyor facebook paketim olsaydı m.facebooka bakiye ne olursa olsun girerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...