orxan_92 Üye Kırşehirli4040' Alıntı: Sende Haklısın ama Lg önerirken bir yandanda s4ü kötü bir telefon haline getirmeye çalışıyosun o yüzden dedim herkezin tercihi farklıdır Genişletmek için tıkla ... Evet tercih)
Kırşehirli4040' Alıntı: Sende Haklısın ama Lg önerirken bir yandanda s4ü kötü bir telefon haline getirmeye çalışıyosun o yüzden dedim herkezin tercihi farklıdır Genişletmek için tıkla ... Evet tercih)
GuiTaRisT111 Üye Alperen Atalay' Alıntı: Migros ta gördüm LG G2 1300tl oda kafama yattı Genişletmek için tıkla ... Migros'ta gördüğüne emin misin? Şimdi baktım yoktu. Ya da ben bulamadım.
Alperen Atalay' Alıntı: Migros ta gördüm LG G2 1300tl oda kafama yattı Genişletmek için tıkla ... Migros'ta gördüğüne emin misin? Şimdi baktım yoktu. Ya da ben bulamadım.
GuiTaRisT111 Üye Alperen Atalay' Alıntı: Valla kardeş Manavgat Migros ta gördüm 2 tane vardı 16gb 1300tl Genişletmek için tıkla ... Katalogda mı gördün?
Alperen Atalay' Alıntı: Valla kardeş Manavgat Migros ta gördüm 2 tane vardı 16gb 1300tl Genişletmek için tıkla ... Katalogda mı gördün?
AtalayAlperen16 Üye Konu Sahibi GuiTaRisT111' Alıntı: Katalogda mı gördün? Genişletmek için tıkla ... Hayır direk vitrin de vardıLG G2 almayı düşünüyorum 1300tl ye buldum
GuiTaRisT111' Alıntı: Katalogda mı gördün? Genişletmek için tıkla ... Hayır direk vitrin de vardıLG G2 almayı düşünüyorum 1300tl ye buldum
GuiTaRisT111 Üye Alperen Atalay' Alıntı: Hayır direk vitrin de vardıLG G2 almayı düşünüyorum 1300tl ye buldum Genişletmek için tıkla ... Ben de Nexus 5 alacaktım ama bu aklımı çeldi. G2 mi alsam diye düşünüyorum. Garanti durumu nasıl biliyor musun?
Alperen Atalay' Alıntı: Hayır direk vitrin de vardıLG G2 almayı düşünüyorum 1300tl ye buldum Genişletmek için tıkla ... Ben de Nexus 5 alacaktım ama bu aklımı çeldi. G2 mi alsam diye düşünüyorum. Garanti durumu nasıl biliyor musun?
SoulsEagle Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Ben de Nexus 5 alacaktım ama bu aklımı çeldi. G2 mi alsam diye düşünüyorum. Garanti durumu nasıl biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... nexus herzaman en iyidir
GuiTaRisT111' Alıntı: Ben de Nexus 5 alacaktım ama bu aklımı çeldi. G2 mi alsam diye düşünüyorum. Garanti durumu nasıl biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... nexus herzaman en iyidir
teknolojibaronu Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Ben de Nexus 5 alacaktım ama bu aklımı çeldi. G2 mi alsam diye düşünüyorum. Garanti durumu nasıl biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... Güncelleme geç gelince laf yapmıyorsan al ama nexus almanı öneririm.
GuiTaRisT111' Alıntı: Ben de Nexus 5 alacaktım ama bu aklımı çeldi. G2 mi alsam diye düşünüyorum. Garanti durumu nasıl biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... Güncelleme geç gelince laf yapmıyorsan al ama nexus almanı öneririm.
GuiTaRisT111 Üye SoulsEagle' Alıntı: nexus herzaman en iyidir Genişletmek için tıkla ... teknolojibaronu' Alıntı: Güncelleme geç gelince laf yapmıyorsan al ama nexus almanı öneririm. Genişletmek için tıkla ... Şarjı düşündürücü.
SoulsEagle' Alıntı: nexus herzaman en iyidir Genişletmek için tıkla ... teknolojibaronu' Alıntı: Güncelleme geç gelince laf yapmıyorsan al ama nexus almanı öneririm. Genişletmek için tıkla ... Şarjı düşündürücü.
SoulsEagle Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Şarjı düşündürücü. Genişletmek için tıkla ... ama android alacaksa androide en uygun teller nexus
GuiTaRisT111' Alıntı: Şarjı düşündürücü. Genişletmek için tıkla ... ama android alacaksa androide en uygun teller nexus