3 tane galaxy arasında kaldım (yardım lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
3 tane galaxy arasında kaldım (yardım lütfen)
arkadaşlar 3 tane android telefon beğendim ama hangisini alıcağımı bilemiyorum
-Galaxy Y

-Galaxy GİO

-Galaxy Pocket

önerilerinizi bekliyorum...

krıteri değiştiriyim Mini 2 ile Gio ​nun ram farkı android sürümü vb durumları neler lütfen yardım edin....

Metin137

Metin137

Üye
bunlar arasında tabiki de gio

Strange

Strange

Üye
en iyisi gio

ugur1000

ugur1000

Üye
bunları alana kadar mini 2 daha iyi bi bak oyun perf falan bunlar artık eskide kaldı alırsan hemen sıkılırsın ben diyim hem mini 2 500 tl

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
gio yu düşünüyorum ama gio nun 3g kamerası yok galaxi y nin var ama galaxy y 2mp gio 3mp gelip gidiyorum
mini ile gionun arasında 100tl fark var bilmiyorum iyice kafam karıştı minin özellikleri nasıl?

hurol1

Üye
alıcaksan mini 2 al

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
o zaman krıteri değiştiriyim Mini 2 ile Gio ​nun ram farkı android sürümü vb durumları neler lütfen yardım edin....

Kerim.

Kerim.

Üye
Mini2 tabiki.

bosjo

bosjo

Üye
Gio yu tavsiye ederim. Özelliklere göre karşılaştırıp öyle almanız gerekmedir. Tavsiyem size iyice bakınıp mesela teknosadan inceleyip öyle karar vermeniz.

avast

avast

Üye
o zaman krıteri değiştiriyim Mini 2 ile Gio ​nun ram farkı android sürümü vb durumları neler lütfen yardım edin....
mini2 ram gionun ikikati flash player var islemcisi daha yeni 4.1 alacak mini3

ugur1000

ugur1000

Üye
mini 2 ram 512 mb gio daha az ayrıca mini 2 nin oyun performansı giounun iki katı ayrıca 2.3.6 ama 4.1 alacak

gencay1988

Üye
Teknosadan almada nerden alyosan al s56 60 gio fabrika hataları var adamlar ile mahkemelik olduk 5 kez garantiye gitti yapamadılar telefonuda değiştirmediler parasınıdı vermediler teknosa ile iş yapılmaz

skywalker06

skywalker06

Üye
mini 2 derim hem jelly bean güncellemesi gelecek

ugur1000

ugur1000

Üye
kardeş tek sorunu root rom filan pek bulunmuyor onun dışında al 500 tl ye alınabilecek tek tel diyorum 3 gün sonra bende alıyoru tim den sipariş verdim :)

elmadrigal31

Üye
galayx y 5360 al pişman olmassın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...