Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 Senedir Maxicep'liyim!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M3L!H
Üye
Konu Sahibi
3 Senedir Maxicep'liyim!
Merhaba Arkadaşlar
Eski Nokia 6630 Cep Telefonuma Program ararken Maxicep'i bulmuştum ve 23 Eylül 2007 Yılı Saat 13:33'te siteye kaydoldum ve o günden itibaren Maxicepliyim. 3 Senedir sizlerleyim. Heyt be kimler geldi kimler geçti Hadi bunu Kutlayalım!!!
TaZZzZ
Üye
benimde 3 sene olacak bende aralık 2007..
bende işte yaklaşık 3 sene önce samsung d500üme uygulama arıyodum.. ne günlerdi..
o günden bu güne birsürü farklı telefon için uygulama buldum ve bütün arkadaşlarıma ilk önerdigim site oldu.. çok saol maxicep...
Eski Nokia 6630 Cep Telefonuma Program ararken Maxicep'i bulmuştum ve 23 Eylül 2007 Yılı Saat 13:33'te siteye kaydoldum ve o günden itibaren Maxicepliyim. 3 Senedir sizlerleyim. Heyt be kimler geldi kimler geçti Hadi bunu Kutlayalım!!!
Benimde 1.5 seneyi aştı.Bende sanırım D900i vardı o zamanlar
americanboy
Üye
dostum bende mart ayında 3 yıl olacak site yöneticileri tarafından bize emektar rütbesi verilsin
! AhmeT !
Üye
Emektar Üye rütbesi, forumumuzda daha önce üst yöneticilik görevini üstlenmiş ( Admin / Co-Admin ) ve sonrasında kendi isteği yada artık pasif kalması dolayısı ile yönetimden ayrılmış, emekli olmuş / edilmiş üyelerdir.