3 kolaya 580 TL hesap!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
3 kolaya 580 TL hesap!




İstanbul Taksim Meydanı'nda akılalmaz dolandırıcılık...

Habertürk'ün haberine göre, İstanbul Taksim Meydanında kendisini tercüman olarak tanıtan bir kişi tarafından davet edildikleri diskoteğe giden iki İranlının yanına iki de yabancı uyruklu kadın oturdu. Kadınlara yapılan içecek servisinin ardından, iki İranlı ile tercümana da 3 kola servis edildi. Diskotek görevlilerinin 10 dakika sonra getirdikleri 580 TL'lik hesaba itiraz eden iki İranlının cebinden tehditle bu para alındı. İranlıların polise yaptıkları şikayetin ardından başlatılan soruşturmayı tamamlayan savcılık, diskoteğin yetkilisi M.K.(27), İranlıların ceplerini boşaltan B.A. (35) ve yabancı uyruklu kadınlar O.T. (39) ile O.P. (41) hakkında "Yağma" suçundan iddianame hazırladı. B.A.'nın "Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma" suçundan 20 yıldan 30 yıla, yabancı uyruklu kadınlar O.T. ve O.P.'nin ise aynı suçtan 10 yıldan 15 yıla kadar hapisleri istendi.

İddiaya göre, Jalal Donyaıe (32) ve Gholamreza Shamızadeh (31), geçen 21 Mart'ta Taksim Meydanı'nda kendisini tercüman olarak tanıtan bir kişi tarafından bir diskoteğe davet edildi. Tercüman, bu daveti "Ben İranlılara burada çok yardımcı olurum. Kalacak yer ayarlarım. Eğlenceli yerlere götürürüm. Sizi bizim mekâna götüreyim. Orada eğlenirsiniz. Bu mekânda kızlar var" diyerek yaptı.

Bunun üzerine söz konusu diskoteğe gelen iki İranlının masasına yabancı uyruklu iki kadın da oturdu. O.T. ve O.P. isimli iki kadına, iki İranlının isteği dışında ne olduğu belli olmayan içecek, iki İranlı ve tercümana da kola servis edildi. Diskotek görevlilerinin 10 dakika sonra hesabı kapatmak istemeleri üzerine ise masaya 580 TL'lik hesap geldi. İki İranlı 3 kola için bu kadar hesap olmayacağını söylemeleri üzerine devreye giren B.A., "Bu hesabı ödeyeceksiniz" dedi. İranlıların hesabı ödemek istememeleri üzerine de B.A., bağırarak üstlerinde ne varsa çıkarmalarını istedi. B.A., korkarak ceplerini boşaltan Jalal Donyaıe'den 480 TL, Gholamreza Shamızadeh'den ise 100 TL alarak iki İranlıyı serbest bıraktı.

DAVA AÇILDI


Yaşadıkları şokun ardından Jalal Donyaıe ve Gholamreza Shamızadeh, polise giderek, diskoteğin yetkililerinden şikayetçi oldu. Savcılık yaptığı soruşturma sonunda hazırladığı iddianamede, diskoteğin yetkilisi M.K. ve Jalal Donyaıe ile Gholamreza Shamızadeh'i tehdit ederek 580 TL hesap aldığını öne sürülen B.A.'nın "Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma" suçundan 20 yıldan 30 yıla, yabancı uyruklu kadınlar O.T. ve O.P.'nin ise aynı suçtan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmalarını talep etti.



 


nokia_belle

nokia_belle

Üye
Kendi yaptığım aklıma geldi,bir mekanda bende 2 kolaya 100tl gibi birşey vermiştim arkadaşlarımla gittiğimde:)
Ama ozamanlar küçüktüm 18'dim beynim yerinde değildi:D
 
rapman

rapman

Üye
Reynaya mi gittiler o hesap ne oyle :)
 
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aslın da bir çok eylence merkezi,sahil bar vs bu tür olaylar oluyor.
Herkezinde başına geliyor,1 litelik 1 liralık suyu 10 liraya bile satıyorlar sahilde:)
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Biz mojitoda 25 liralık birahileri 20 ye getiriyoruz :aha:
Siz de içeri adamınızı sokun
:ehe
 
yakup_281

yakup_281

Üye
gerçekten artık bunlara bir dur denmeli bir market işletmecisi olarak gittiğim her yerde farklı farklı fiyatlar dinlenme tesisleri hastahane okul kantinleri halı sahalar kafeler ayıptır ya
 
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yok artık
 
The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Dinsiz yobazlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt