"3 karı" suç değilmiş!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KAFKAS KARTALI

Üye
    Konu Sahibi
"3 karı" suç değilmiş!

"3 karı" suç değilmiş!


"3 karım var kime ne" diyen Mustafa Karaduman'ın mahkemesinde karar çıktı. Mahkemeye göre; 3 karıyla yaşamak suç değilmiş...


Geçtiğimiz aylarda önce yaptığı tesettür defilesiyle gündeme geldi. Ardından da 3 eşiyle... Üstelik de bunu bağıra bağıra söylüyordu. "3 karım var kime ne?" diyordu. Tabii bu sözleri nedeniyle hakkında verilen suç duyurusunda ise kovuşturmaya gerek olmadığına karar verildi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, bir gazeteye verdiği demeçte üç eşli olduğunu açıklayan ve üç eşli olmayı öven Tekbir Giyim'in sahibi Mustafa Karaduman hakkında yapılan başvuruyu görüşerek karara bağladı. Savcılık, kararında, “resmi nikah olmadan dini nikahın yasalarda yasaklandığını” belirtti.

ÇOK KADINLA YAŞAMAK YASAK DEĞİL

Savcılık kararında şunlar söylenildi:

"Birden çok kadınla resmi evlilikle yaşamanın hukukumuzda mümkün olmadığı, çok eşli yaşamayı kısıtlayan yasal hüküm bulunmadığı" kaydedildi.

DİNİ NİKAH YAPTIRDIĞINI BEYAN ETMEMİŞ
Kararda, "Şüphelinin dini nikah yaptırıp üç kadınla bir arada yaşadığına dair beyanının ve toplumu özendirme tarzında demecinin bulunmadığının anlaşılması sonucunda atılı suçların hukuki ve yasal unsurlarının oluşmadığı düşünce ve kanaatine varılmaktadır" denildi.
Savcılık, kararında Nöbetçi İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nin itiraz yolunu açık tuttu.

alıntıdır.

vay be biz evlenecek 1 kişiyi bile bulamazken adam 3 kadınla evlenmiş.
eee ne yaparsın. parası çoksa 10 kadınla bile evlenir.:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt