3 gündür cvp bekliyorum bi Allah'ın kulu da yardım etsin.Kafayı Yiyecem!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rewers

Üye
    Konu Sahibi
3 gündür cvp bekliyorum bi Allah'ın kulu da yardım etsin.Kafayı Yiyecem!!!
Arkadaşlar ben 3 GÜN ÖNCE NOKIA 5800 ALDIM.NETTEN 40.0.005 GÜNCELLEMESİNİ YAPTIM.ARDINDAN TEL AÇILINCA TÜRKÇE DİL YOK OLDU.ORJINAL PRODUCT FLAN HEPSI VAR YINE DE OLMUYOR.BU TELEFONA TEKRAR TÜRKÇE DİLİ NASIL YÜKLEYECEM LÜTFEN YARDIM EDİN...

:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
0587676 kodunu nemesisle kaydet..Nokia Software Updater ile güncellemeyi çalıştır..güncel versiyon diyecek ama programın ortasında tekrar güncelle der oraya bas yeniden güncelle..

rewers

Üye
    Konu Sahibi
0587676 kodunu nemesisle kaydet.. ile güncellemeyi çalıştır..güncel versiyon diyecek ama programın ortasında tekrar güncelle der oraya bas yeniden güncelle..

Şuan Nokia Software Updater nedense hizmet veremiyor diyor.

TELEFON BİLGİLERİM :
RM-356
RED
LANGUAGE SET-01

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nokia Software çalışınca dediklerimi yaparsın..

rewers

Üye
    Konu Sahibi
0587676 kodunu nemesisle kaydet.. ile güncellemeyi çalıştır..güncel versiyon diyecek ama programın ortasında tekrar güncelle der oraya bas yeniden güncelle..

kardeş allah razı olsun dediklerin işe yaradı şuanda telefonum türkçe.çok teşekkür ederim.eski kodu yazarsam bi sorun çıkar mı yoksa yazmayayım mı?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
hadi gözün aydın güzel insan tebrikler basarmıssın :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş allah razı olsun dediklerin işe yaradı şuanda telefonum türkçe.çok teşekkür ederim.eski kodu yazarsam bi sorun çıkar mı yoksa yazmayayım mı?
eski kodu yazmasanda olur..kod değiştirmekle garanti falan gitmez.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
gözün aydın...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
eski dil kodunu yazarsan tekrar pc suit ile güncelleme yaptığında türkçe dil yine gider.artık telefonunu dil kodu türkçe oldu bundan sonra direk NSU ile güncelleme yapabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt