Türe Üye klongs' Alıntı: telefon da bir yazı okurken telefonun ekranı sönmüyor oda güzel Genişletmek için tıkla ... Evet ama daha geliştirilmesi lazım çünkü biraz geç algılıyor.
klongs' Alıntı: telefon da bir yazı okurken telefonun ekranı sönmüyor oda güzel Genişletmek için tıkla ... Evet ama daha geliştirilmesi lazım çünkü biraz geç algılıyor.
Avunyali Üye ben Yarın Alıcam Bugun Sözleşmeyi yaptım ... Yarın Alacam Satın Peşin 1.950 TL Ama Ben 1100TL Verdim Optimus Blackten hele Şkr Kurtuldum ...
ben Yarın Alıcam Bugun Sözleşmeyi yaptım ... Yarın Alacam Satın Peşin 1.950 TL Ama Ben 1100TL Verdim Optimus Blackten hele Şkr Kurtuldum ...
navti Üye millet s3 e gecti ben hala galaxy ace s5830 kullaniyorum is goruyo ama s lerle yarisamaz tabii :-)
Cihanî Sultan Üye navti' Alıntı: millet s3 e gecti ben hala galaxy ace s5830 kullaniyorum is goruyo ama s lerle yarisamaz tabii :-) Genişletmek için tıkla ... E o da iyi abisi
navti' Alıntı: millet s3 e gecti ben hala galaxy ace s5830 kullaniyorum is goruyo ama s lerle yarisamaz tabii :-) Genişletmek için tıkla ... E o da iyi abisi
doctorrr Üye HacKLess' Alıntı: S aldim cok memnunum Genişletmek için tıkla ... ismail senmisin gel bi sarılayım
cukuleaks Üye ynsemrekose' Alıntı: ismail senmisin gel bi sarılayım Genişletmek için tıkla ... You are free ..