3 Gün önce 5800 XM Aldım Hata Yapmışmıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tunishop

Üye
    Konu Sahibi
3 Gün önce 5800 XM Aldım Hata Yapmışmıyım?
Arkadaşlar bunun açtığım son konu olması dileğiyle başlıyorum. 3 Gün önce bir XM Aldım. Aldığımda telefonun versiyonu v31'di. Ben onu dün v50 yaptım orijinal şekilde telefondan yükledim. Daha sonra 1-2 uygulama yükleyip. Soft format attım(Telefonu orjinal ayarlarına çevirdim.) Daha sonra Hard Format atmak amacıyla 4-5 defa formatladım telefonu(YEŞİL+KIRMIZI+KAMERA+AÇMA Kombinasyonuyla) sadece Rehber, Mesajlar ve Ayarlar silindi, Hafıza kartı silinmedi. Sonra ben telefondan hafıza kartınıda biçimlendirdim. İçindeki tüm dosyalar silindi (CITIES data gibi dosyalar dahil.) Şuanda tüm ayarlarımı yaptım. Müzik ve uygulamalarımı yükledim.

Sorularım;
-O kadar formatı üst üste atmam telefona bir zarar vermiş olabilir mi?
-Hafıza kartındaki CITIES ve data gibi dosyaların silinmiş olması bir probleme yol açar mı?

Yanıtlayan herkese SONSUZ TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM..

tektabancam

Üye
kardeş için rahat olsun format sadece temizleme işlemi herhangi bir zarar vermez fakat işlemi yaparken tuşlara fazla baskı uygulama basılı kalması yeterli.

ymanisali

Üye
tektabanca'nın dediği gibi tel'i çok sıkmaktan (!) zarar verdiysen vermişsindir.
onun haricinde bir zarar oluşmaz... yalnızca özellikle hard formattan önce yedekleme yapmak önemli.
sen yeni tel'e yapmışsın sorun oluşmamıştır.

tunishop

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler. Telefonum akıyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt