3 gs 3.1.3 46 hafta ve oncesı ıphone jaılbreak nasılmı? Buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

Nasil Buldunuz

• Cok iyi

Kullanılan: 3 50.0%
  • Iyi

Kullanılan: 2 33.3%
  • Zaten Vardi

Kullanılan: 1 16.7%
  • Kotu

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sezocan_07

Üye
    Konu Sahibi
3 gs 3.1.3 46 hafta ve oncesı ıphone jaılbreak nasılmı? Buyrun
Merhaba Arkadaslar

Inanin 1 aydir bende 3 gs 3.13 cihazimizi jailbreak yapacagim diye arastiriyordum.Dun aksam arastirmalarim sonucu telefonumu jailbreak yaptim.Telefonum yurtici ve sorunsuz jailbreak oldu.Bu konuyu sizlerle paylamak istedim.

Nasil Yapiyoruz.

1-Oncelikle telefonumuzun acik olmasi gerekiyor.
Download Linki

2-Sonra vermis oldu[um linkleki spirit.exe dosyasini indirin.Rapid kullanmadim kendi hostuma attim.Dikkat etmemiz gereken bilgisayarda bulunan antivirus programini devre disi birakini virus olarak algilama yapabilir.
3-Telefonu bilgisayara data kablosu ile baglayiniz.Indirmis oldugumuz spirit.exe calistiriniz.ve ekranda telefonda yukleme logosu cikacak.Daha sonra telefon yeniden baslicaz.ve telefonununa Cydia kurulmus olacaktir.

Bu kadar arkadaslar sonra pc suite kullanarak dilediginiz otun veya apps telefonunuza atabilirsiniz.

Alinti Degildir.

Umarim faydali olmusumdur.
Bu arada MaxiCep' i tebrik ediyorum bu kadar guzel bir paylasim portali hazirladigi icin.

• Beğen
Tepkiler: kuwaie

vendky

Üye
arkadaslar yapan warmı deneyen ?

greenblock

greenblock

Üye
ben denedim ve calisti

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
oluyo arkadaşlar denedim

sezercik52

Üye
Allah senden razı olsun vallahi çalıştı bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim...

frezecitalip

Üye
teşekkürler

gokhancy

gokhancy

Üye
Teşşekkür

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:tşk:

fevzi88

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkürler benim cihazım yurt dışından geldi pasaportla kayıt ettirip kullanmaya başladım ve bi telefoncuda da türkçeleştirme yaptırdım şimdi ben bu kurulumu yapsam cihazda herhangi çökme yada yeniden ingilizceye dönme gibi bi ihtimal söz konusu olabilir mi acaba çünkü tekrar düzelttire bileceğim bir yer yok şu an onun için soruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt