pro.engineer
Üye
zaten koşuda toparlanıyor da body yapınca tamamen düzeliyor, body yapınca güç olarak çok değişiyor, teknik açıdan kick-box falan yapmak iyidir tabi
doğru ama ben olsam öyle yapardım hayatın karşımıza ne çıkaracağı belli değil. Ve tanıdık biriyse evde de ağırlık çalışabilir aynı zamanda
evde nasıl çalışacaksın ki en fazla 2 tane dumbell ile çalışırsın sadce kol kası yaparsın ha biraz zorlarsan omuz ve sırt yaparsın ama bıkıp bırakırsın denedim salondaki ekipman daha kolay ve bıktırmıyorbody yaptın kick-box ile de ilgilen mesela zarar gelmez ki
ikisini aynı anda götürebiliyorsa nden olmasın ki alternatif sundum
fitness ile hızlı vücüt yapamazsın ve kilo veremezsin fitness daha çok zayıf insanların vücutlarını şekillendirip form tutmak için yaptıkları şeydir kick boks la da 3 ayda bahsettiğin göbekten kurtulamazsınbody e gelince de yağ yakma programı iste hızla hareketleri az ağırlıkla ve hızlı şekilde yap ve iyi bir diyet uygula akşam 7 den sonra meyve bile yeme hamur işi,pirinç,fasulye vs den uzak dur bol bol sossuz haşlanmış kırmızı beyaz yada balık eti tüket 3 ayda epey faydasını görürsün ha bazı destekler var mesela l-carnitine gibi eğer l-carnitine kullanırsan hızlı sonuç alırsın hemde daha hızlı kas yaparsın
2 ay gideceksen parana yazık sabahları 30 ila 60 dakika arasında tempolu koş akşamları bin bisikletine 2 saate yakın belli tempoda sürekli pedal çevirerek sür yediklerine dikkat etSanırım 2-3 ay için en iyi alternatif body fitness olcak. Bu arada neden sıkılacağım kilolu zamanda? Zaten kiloluyum yaniKilo verme sürecinde anlamında mı? Yani en fazla ne kadar sürer ki? 2 ay falan gitcem zaten bunun 1 ayı gitcekse bodynin pek bir anlamı kalmıyor
ooo kimleri görüyorum hocam sen nerelerdesn yahu
2 ay gideceksen parana yazık sabahları 30 ila 60 dakika arasında tempolu koş akşamları bin bisikletine 2 saate yakın belli tempoda sürekli pedal çevirerek sür yediklerine dikkat et
- - - Eklendi - - -
aslında sürekli buralardayım ömerim geceleri olamıyorum
2 ay gideceksen parana yazık sabahları 30 ila 60 dakika arasında tempolu koş akşamları bin bisikletine 2 saate yakın belli tempoda sürekli pedal çevirerek sür yediklerine dikkat et
2 ay için gidilmez mi diyorsunuz yani? Gerçi basketbol oynuyorum ama yazın bırakcam galiba zaten pek sevmiyorum ama eğer boşa derseniz yazın alırım topumu birkaç arkadaşı da toplarım basket oynarım terimi atarım?
Beyler bende kiloluyum göbek falan Türk kası çok bendebizim evin önünde tam futbol sahası var eskiden gençler birliği kullanıyomuş ama bırakmış bırakıncada artık herkes girebiliyo ama genelde kimse yok ben bu futbol sahasında saat sabah 7 akşam 7 yarım saat koşsam 3 ay sonunda 10 kilo falan verirmiyim futbolda oynuyoruz halı sahada 1 haftada bir ayıptır söylemesi çok iyi orta açarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?